„Vreau să dau gol pentru Mache Vizitiu!”

06 May. 2009, 15:50 Seria 2

Fundașul echipei Poli Iași, Iosif Kalai a revenit în lot după o absență de două luni și spune că nu va uita niciodată faptul că regretatul Mache Vizitiu, fost jucător și antrenor la Jiul, i-a deschis drumul spre fotbalul de mare performanță Iosif Kalai, fost la rândul lui jucător la Jiul Petroșani, în prezent la echipa din Liga l, Poli Iași, a declarat că primul gol pe care îl va marca pentru actuala sa echipă va fi în memoria lui Mache Vizitiu.

 

" Nu pot să-l uit niciodată pe Mache Vizitiu. M-a ajutat foarte mult și mi-a dat încredere în mine. Mă băga mereu să joc când eram la Lonea. Ne cumpăra mâncare din banii lui. Pe atunci aveam doar 15 ani și mă baga mereu să joc. Îmi spunea că trebuie să am încredere în mine ", povestește jucătorul din Copou.

 

Acesta spune că mai lua câte o bătaie părintească de la Mache. "Nu mă ține în brațe să nu mi-o iau în cap. Mai îmi dădea câte o castană și-mi spune să mă țin de treabă pentru că voi ajunge departe ".

 

Kalai a fost urmărit de ghinion în acest retur când nu a evoluat pentru echipa sa. " Din păcate o accidentare la genunchi m-a scos din joc. Am fost la mulți medici, dar nimeni nu a știut ce am. Acum mi-am revenit după un tratament de câteva zile și cred că voi putea juca. Primul meu gol pe care îl voi da la Poli Iași va fi în memoria lui Mache Vizitiu. O să scriu asta pe tricou”, a declarat Kalai, care are la activ 4 ani pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

articol scris de Loredana Juglea

06 May. 2009, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă