Nica a demisionat din funcția de președinte al CJ de arbitri Prahova

03 Apr. 2009, 18:55 Special
Nica a demisionat din funcția de președinte al CJ de arbitri Prahova

Arbitrul asistent Cristian Nica a demisionat din funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Prahova din cauza violenței din fotbalul prahovean și a lipsei de colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal.

 

"Mi-am depus demisia pentru că există o totală lipsă de colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal, iar acest semnal aș vrea să fie un moment zero pentru fotbalul din Prahova. Nu e plăcut, o parte din munca mea e aici, dar nu mai puteam continua așa. Cei în drept ar trebui să se gândească la faptul că, nu întâmplător, ultimii trei președinți ai arbitrilor din Prahova au demisionat. O să-mi continui cariera de arbitru fără a mă implica în munca de coordonare a colegilor din județ”, a spus Cristian Nica.

 

Nica a fost numit președinte al Comisiei Județene de Arbitri Prahova în urmă cu un an. La începutul săptămânii, Nica a remis un comunicat presei prahovene în care făcea apel la rațiune și fair-play, după ce, în etapa județeană de fotbal, două meciuri s-au încheiat cu molestarea arbitrilor. În jocurile din cadrul etapei județene a Cupei Romaniei, de miercuri, au avut loc incidente asemănătoare, ceea ce a atras decizia de a demisiona a lui Nica.

 

O parte dintre arbitrii prahoveni intenționează să protesteze la adresa Asociației Județene de Fotbal prin boicotarea jocurile din campionatul județean de săptămâna viitoare, după demisia lui Nica.
 

 

MEDIAFAX
 

03 Apr. 2009, 18:55 Special
Pe aceeași temă