Școala de Fotbal Rădăuți în Liga a III-a

21 Feb. 2009, 07:00 Stiri
Școala de Fotbal Rădăuți în Liga a III-a

După două zile de negocieri, reprezentanții Școlii de Fotbal Rădăuți, Cristian și Sorin Moroșan, s-au pus de acord cu oficialii grupării Rarăul pentru preluarea locului deținut de formația câmpulungeană în Liga a III-a.

Noi nu avem nimic împotrivă ca să cedăm locul celor de la Rădăuți, important este ca ei să-și rezolve la Federație toate aspectele legate de acest transfer”, a declarat directorul CSM Rarăul, Petru Ardelean.

Cristian Moroșan (foto, stânga), omul care a intermediat această tranzacție, spune că s-a înțeles cu cei de la Câmpulung Moldovenesc ca Școala de Fotbal Rădăuți să preia doar locul Rarăului în eșalonul trei, nu și lotul de jucători.

Nu se pune problema să luăm vreun fotbalist de la Rarăul. Noi avem un fond de jucători alcătuit din 120 de fotbaliști legitimați și intenția noastră este de a le asigura acestor tineri condiții cât mai bune de afirmare”, a declarat Cristian Moroșan.

Cei care urmăresc cu regularitate fenomenul fotbalistic știu că Moroșan nu este nici pe departe un novice în acest sport. Este impresar cu licență FIFA de mai mulți ani de zile, postură din care a contribuit la transferul fotbaliștilor români Daniel Niculae, Gabriel Tamaș și Vlad Munteanu la Auxerre.


Articol scris de Gabriel Toderașcu
Foto www.sf-radauti.ro

21 Feb. 2009, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă