Denis Oncescu, lăudat pentru evoluțiile de la CFC Argeș! Portarul a impresionat, iar în vară poate fi cumpărat definitiv de la Dinamo. Gabi Tamaș: ”E o clauză între cluburi”

Andrei PASCU 16 Oct. 2024, 18:00 Liga 2
Denis Oncescu, lăudat pentru evoluțiile de la CFC Argeș! Portarul a impresionat, iar în vară poate fi cumpărat definitiv de la Dinamo. Gabi Tamaș: ”E o clauză între cluburi”

Denis Oncescu a avut evoluții bune în acest sezon de Liga 2 pentru Campionii FC Argeș, iar din vară ar putea rămâne definitiv la formația din Pitești. Împrumutat de Dinamo la formația din divizia secundă, în acordul pentru cedarea pe perioadă determinată a fotbalistului există o clauză la care CFC Argeș poate apela.

Dacă formația pregătită acum de Bogdan Andone va decide să o activeze, atunci îl poate achiziționa pe Oncescu, probabil în schimbul unei sume de bani. Informația a fost oferită de directorul tehnic al Concordiei Chiajna – Gabriel Tamaș.

Denis Oncescu, lăudat pentru evoluțiile de la CFC Argeș

Denis Oncescu are 21 de ani și a jucat în sezonul precedent în toate meciurile din Liga 2 disputate de Concordia Chiajna, 25 la număr. El a fost împrumutat de la Dinamo, echipă cu care reușea la finalul ediție 2022-2023 de Liga 2 promovarea în prima ligă. De la gruparea din Ilfov s-a întors în ”Ștefan cel Mare” apoi, în vara precedentă.

Pentru ”câini” a evoluat acum două sezoane în 15 meciuri din liga secundă. În SuperLiga României nu a apucat să debuteze, iar în vară a schimbat din nou echipa în liga secundă.

Împrumutat de Dinamo la Campionii FC Argeș, Oncescu poate rămâne din vara următoare definitiv la clubul din Pitești, pentru că echipa preluată recent de Bogdan Andone are o clauză de cumpărare, conform lui Gabriel Tamaș, director tehnic la Concordia Chiajna.

CFC Argeș poate activa clauza pentru transferul lui Denis Oncescu

Prezent în platoul emisiunii ProSport LIVE, Tamaș s-a declarat impresionat de evoluțiile lui Oncescu, considerând că a crescut foarte mult în ultimele sezoane.

”(…) Oncescu, care e jucătorul lui Dinamo, acum e la Argeș, un portar foarte bun! Crește de la an la an! Acum, de exemplu… îl urmăresc, a crescut foarte mult, de la an la an. Am înțeles că e o clauză între cluburi, ori îl cumpără Argeș, ori îl ia Dinamo înapoi și se va folosi de el.

A crescut foarte mult, e și junior”, a spus Gabriel Tamaș.

Denis Oncescu a jucat în opt meciuri de Liga 2

În acest sezon, Denis Oncescu a apărat în opt din cele nouă etape disputate de Campionii FC Argeș în Liga 2. A absentat în chiar runda a 9-a, când piteștenii au învins cu 2-1 Metaloglobus, în deplasare, la Clinceni.

În cele opt partide, în care a fost titular și integralist, Oncescu a primit șase goluri, iar în trei meciuri nu a încasat gol.

Gabriel Tamaș, la ProSport LIVE:

Foto: Gabriel Neacșu/ Sport Pictures

Andrei PASCU 16 Oct. 2024, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă