Cristian Borcea, impresionat de ce a putut face Dinamo cu Campionii FC Argeș: ”O atmosferă extraordinară, un rezultat extraordinar”. A fost însoțit de un posibil nou investitor: ”E un mare dinamovist”

Andrei PASCU, Dana CERVEANU 29 May. 2023, 23:12 Liga 2

Cristian Borcea a fost și el la meciul dintre Dinamo și Campionii FC Argeș, câștigat de ”câini” cu scorul de 6-1. Fostul patron al formației din ”Ștefan cel Mare” a avut cuvinte de laudă pentru elevii lui Ovidiu Burcă, pe care îi vede deja în SuperLiga României după acest succes.

Cristian Borcea, pe stadion la Dinamo – Campionii FC Argeș

Borcea a venit pe stadion pentru prima dată după foarte mulți ani, iar atmosfera de pe Arena Națională a fost și ea extraordinară, cu suporterii la înălțime. Omul de afaceri mizează pe faptul că la Dinamo vor veni și investitori după promovare și după ce va începe construirea noului stadion.

Îmi era dor de atmosferă! O atmosferă extraordinară și un rezultat extraordinar. Trebuie să fie tratat returul serios, ca să urce în Liga 1.

(N.r. – Despre un om de afaceri alături de care a venit pe stadion) Este un om de afaceri potent, dar și un mare dinamovist. Eu nu mai investesc la Dinamo, dar sunt mulți care vor să vadă un Dinamo care să se bată la primele locuri. Când va începe demolarea stadionului, vor veni și mai mulți oameni de afaceri.

Sperăm să fie cât mai mulți oameni de afaceri și sunt mulți! Dinamo, în momentul în care va face stadionul, când se va gândi la Lucescu, Prunea, Răducioiu… ei știu ce înseamnă centrul de copii și juniori, managementul, performanța. Atunci, în jurul lor, vor veni mulți oameni și Dinamo va avea un buget de peste 10 milioane de euro.

Azi, băieții au jucat extraordinar, au avut și șansă, dar au meritat”, a spus Cristian Borcea la finalul partidei, la interviuri.

Ahmed Bani, mândru de faptul că ai săi colegi au trecut de Campionii FC Argeș și Dinamo e ca și promovată

Ahmed Bani a fost unul dintre jucătorii care au lipsit pentru Dinamo în partida tur din barajul pentru menținerea-promovarea în SuperLiga României. S-a bucurat din tribune la reușitele colegilor săi, care sunt deja în prima divizie, mai fiind partida retur, de la Pitești, în cazul anunțului că Dinamo va promova.

Credeam în promovare, mai este un meci. S-a văzut diferența pe teren! Aici ne e locul, aici am vrut să ajungem, Dinamo e o echipă mare și Liga 1 nu are culoare fără Dinamo. Nu mă gândeam că vom ajunge aici în vară, dar de când a venit Mister, am avut încredere că vom face o figură frumoasă.

Mă bucur că a venit și domnul Borcea la meci, poate dă o primă, să dea Dumnezeu (n.r. – glumește, râde)”, a spus Ahmed Bani.

Dinamo, spectacol cu Campionii FC Argeș

Dinamo mai are 90 de minute și după poate fi în SuperLiga României. În turul de pe Arena Națională cu Campionii FC Argeș, pentru ”câini” au marcat Quentin Bena 15′, Gorka Larrucea 25′, Alexandru Darius Pop 28′, Lamine Ghezali 40′, 62′ și Daniel Igleaias 56′.

Formația din prima divizie a punctat doar prin Mario Zebic 54′

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-campionii-fc-arges-se-joaca-de-la-ora-2000-in-barajului-pentru-prima-liga-echipele-de-start-19273190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-gentea-reactie-furioasa-dupa-masacrul-de-la-dinamo-arges-6-1-primarul-pitestiului-nu-mai-vrea-sa-auda-de-echipa-la-care-a-fost-presedinte-voi-renunta-si-ma-voi-19273333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doar-patru-jucatori-mai-au-contract-cu-steaua-iar-unul-dintre-ei-se-va-despartit-de-echipa-19273186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-rezistat-doar-un-sezon-in-liga-2-19273140

 

 

 

 

Andrei PASCU, Dana CERVEANU 29 May. 2023, 23:12 Liga 2
Pe aceeași temă