Rapid Brodoc, campioană la schimbatul antrenorilor. A ajuns la patru ”principali” în ultimele trei luni

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2022, 16:31 Liga 3
Rapid Brodoc, campioană la schimbatul antrenorilor. A ajuns la patru ”principali” în ultimele trei luni

Rapid Brodoc a schimbat din nou antrenorul, ajungând la al treilea ”principal” de la startul sezonului de Liga 3.

Formația vasluiană clasată pe locul 8 în Seria 1 a abordat confruntarea din etapa a 8-a, cu CSM Bacău, scor 2-2, cu Adrian Racoviță (foto principal).

Rapid Brodoc, patru antrenori principali în trei luni

Clubul din Brodoc a abordat startul de campionat cu Adrian Kerezsy, dar acesta a fost numit în funcție după ce s-a promovat din Liga 4, performanță care era realizată alături de Florin Roiu.

După numai trei etape a fost înlăturat și Kerezsy, iar succesorul său, Răzvan Beldiman, a rezistat în funcția de șef al băncii tehnice, iată, până în runda a 7-a, pentru ca zilele trecute conducerea să apeleze la Adrian Racoviță.

Adrian Racoviță, noul antrenor principal al echipei Rapid Brodoc

Al patrulea antrenor în decurs de numai câteva luni la Rapid Brodoc, care pare că nu găsește cale de mijloc pentru continuarea colaborărilor pe termen lung, indiferent de cine vine ”principal”. Rămâne de văzut cât va rezista și Adrian Racoviță, un ”tehnician” care a mai pregătit Sporting Juniorul Vaslui, Olimpia Stănilești, FCM Huși și Pajura Huși la nivel de seniori.

Răzvan Beldiman va rămâne în stafful tehnic al noului ”principal”, probabil ca ”secund”, așa cum a fost și în mandatul lui Adrian Kerezsy.

De astăzi, staff-ul tehnic al echipei noastre este format din Adrian Racoviță și Răzvan Beldiman.

Îi spunem BINE AI VENIT, Adi Racoviță, un tehnician cu experiență, care în trecut a mai antrenat la seniori în Liga 3, pe Sporting Juniorul Vaslui. Este posesor al Licenței UEFA-A și în prezent este profesor titular la LPS Vaslui.

La seniori, Adrian Racoviță a mai pregătit echipele Olimpia Stănilești, FCM Huși și Pajura Huși, cu ultimele două reușind să promoveze în Liga 3.

La nivel de juniori a reușit cu Grupa 2008 să câștige titlul de vicecampioană națională, generație, care în prezent a câștigat titlul județean la Liga Elitelor U15, calificându-se la faza regională a competiției.

Mult succes, noului staff tehnic”, a anunțat clubul din Liga 3 pe pagina de Facebook.

Rapid Brodoc, locul 8 în Seria 1 din Liga 3, meci cu CSM Ceahlăul în etapa a 9-a

Rapid Brodoc e pe locul 8 din 10 echipe în Seria 1 din Liga 3, cu 7 puncte, la un punct peste ultimele clasate, FK Miercurea Ciuc 2 și Viitorul Darabani. De altfel, la debutul lui Adrian Racoviță a fost bifat primul rezultat de egalitate pentru Rapid Brodoc în acest sezon, 2-2 cu CSM Bacău, ocupanta locului 6 cu 12 puncte.

În runda a 9-a, Rapid Brodoc va întâlni CSM Ceahlăul, locul 7 cu 11 puncte.

Foto: Vremea Nouă

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-8-14-meciuri-se-disputa-acum-7-echipe-sunt-neinvinse-in-acest-sezon-regular-ajuns-aproape-la-jumatate-una-singura-avand-punctaj-maxim-19249283

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/echipele-din-liga-2-si-liga-3-ar-putea-beneficia-si-ele-de-meciuri-cu-arbitraj-var-dupa-ce-frf-a-introdus-acest-sistem-si-in-cupa-romaniei-19249280

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-liesti-are-un-nou-antrenor-catalin-savu-a-fost-prezentat-si-a-inceput-treaba-la-echipa-din-liga-3-e-un-proiect-serios-aici-clubul-e-la-al-zeclea-sezon-in-divizie-19249195

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/orasul-ocna-mures-vibreaza-dupa-calificarea-in-grupele-de-cupa-romaniei-presedintele-paul-ioan-doar-despre-asta-se-vorbeste-e-incredibil-zona-s-a-reconentat-la-fotbal-exceptional-19249017

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2022, 16:31 Liga 3
Pe aceeași temă