Conducerea echipei Rapid Brodoc, una pretențioasă. După ce a renunțat la antrenorul care a promovat clubul în Liga 3, l-a schimbat și pe înlocuitor. Contractul cu Adrian Kerezsy, reziliat după trei etape

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2022, 18:01 Liga 3
Conducerea echipei Rapid Brodoc, una pretențioasă. După ce a renunțat la antrenorul care a promovat clubul în Liga 3, l-a schimbat și pe înlocuitor. Contractul cu Adrian Kerezsy, reziliat după trei etape

Faptul că multe echipe din fotbalul românesc au falimentat în ultimii ani și vor falimenta, cu siguranță, în continuare, este și rezultatul unui management deficitar. Conducătorii fac lucrurile superficial, iar exemplul unei astfel de practici a fost dat de nou-promovata în Liga 3- Rapid Brodoc.

Adrian Kerezsy a reziliat contractul cu Rapid Brodoc după doar trei etape din Liga 3. Clubul anunță înțelegerea pe cale amiabilă

Rapid Brodoc se află în punctul de a numi al doilea antrenor principal în decurs de doar câteva luni. După ce a promovat din Liga 4, clubul nu a mai continuat cu antrenorul Florin Roiu, iar în locul acestuia, în luna iulie, a fost numit Adrian Kerezsy, dar la numai două luni distanță, după numai trei meciuri în Seria 1 din Liga 3, clubul a anunțat rezilierea amiabilă a contractului.

E adevărat că în primele trei runde Rapid Brodoc a pierdut fără să marcheze, 0-2 cu Foresta Suceava, 0-2 cu Bucovina Rădăuți și 0-4 cu Știința Miroslava, dar a întâlnit formații cu experiență la nivelul seriei. Poate că pretențiile unei nou-promovate din Liga 4 sunt mai mari, iar clubul a decis să discute cu Adrian Kerezsy rezilierea, lucru pe care l-a și anunțat și confirmat după runda a 3-a.

Răzvan Beldiman, ”interimarul” echipei Rapid Brodoc după rezilierea cu Adrian Kerezsy

Partida din runda următoare a Seriei 1 din Liga 3 va fi abordată de Rapid Brodoc, probabil, cu ”interimarul” Răzvan Beldiman, antrenor secund în mandatul lui Adrian Kerezsy.

Mulţumim, Adrian KEREZSY!

Clubul nostru și domnul Adrian Kerezsy au pus punct colaborării pe cale amiabilă, fără orice fel de pretenții de ambele părți, din dorința de a exista un reviriment la echipă!

Îi mulțumim pentru întreg suportul oferit și îi dorim mult succes pe viitor!”, a prezentat Rapid Brodoc rezilierea cu Adrian Kerezsy.

Adrian Kerezsy venise încrezător la Rapid Brodoc

Situația actuală e una cu probleme și pentru că, în momentul în care a venit la Rapid Brodoc, Adrian Kerezsy a luat cu el și câțiva tineri de la Academia Politehnica Iași, acolo unde a activat în ultimii ani. Proiectul părea unul cu bătaie lungă, dar povestea care se voia una pe termen lung s-a terminat mai repede decât se aștepta oricine. Un alt episod care arată marile lacune ale fotbalului românesc.

”Am ajuns la un acord cu echipa din Brodoc, echipă la care vor evolua și câțiva dintre juniorii din cadrul Academiei din Copou. Acești copii vor avea, astfel, ocazia să joace într-un campionat mai puternic, de seniori. În zilele în care nu vom efectua antrenamente la Vaslui, voi face antrenamente cu juniorii ieșeni în Abator, pentru a-i ține în priză”, a explicat, pentru Liga2.ro, antrenorul Adrian Kerezsy, în momentul numirii la Rapid Brodoc.

Rapid Brodoc, penultima în Seria 1 a Ligii 3

Rapid Brodoc este campioana Ligii a 4-a Vaslui din sezonul trecut și a învins în barajul de promovare în Liga 3 Sportul Oneşti (Bacău), cu care a terminat la egalitate în deplasare, scor 3-3, în tur, iar pe teren propriu, în retur, s-a impus cu 4-3.

Cu 0 puncte după trei etape din Seria 1 a Ligii 3, Rapid Brodoc se află pe penultimul loc, 9, depășind doar Viitorul Darabani, la golaveraj. În runda a 4-a, Rapid Brodoc va întâlni FK Miercurea Ciuc 2, locul 7 cu 2 puncte.

Foto: Rapid Brodoc

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2022, 18:01 Liga 3
Pe aceeași temă