VIDEO | Lucrările la tribuna a doua a stadionului Municipal din Miercurea Ciuc avansează rapid

Marius ANGHEL 28 Apr. 2021, 17:06 Diverse

Lucrările de modernizare a stadionului Municipal din Miercurea Ciuc au ajuns într-o nouă etapă. De ieri, 27 aprilie 2021, a început turnarea fundației celei de-a doua tribune. FK Csikszereda va beneficia pe parcusul sezonului următor de o arenă care va putea găzdui mai mulți spectatori.

Se toarnă fundația celei de-a doua tribune a stadionului din Miercurea Ciuc

Demarate acum aproape o lună de zile, lucrările la construcția celei de-a doua tribune a stadionului din Miercurea Ciuc au ajuns acum la faza în care se toarnă fundația.

Tribuna a II-a va fi una asemănătoare ca aspect cu cealaltă existentă acum, unica. Aceasta va mări capacitatea arenei cu încă 1.400 de locuri, iar investiția, de apromimativ 3 milioane de euro este asigurată de Guvernul Ungariei, principalul finanțator al FK Csikszereda.

Lucrările demarcate la data de 10 martie 2021 au ca termen de execuție 24 de luni.

FK Csikszereda e pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2

În ceea ce o primește strict pe FK Csikszereda, echipa antrenată de Valentin Suciu ocupă locul 5, penultimul, în play-off-ului Ligii 2, cu 36 de puncte, după ce în ultima rundă a învins cu 1-0 ASU Poli, la Timișoara.

În etapa a 6-a, prima a returului play-off-ului, FK Csikszereda joacă tot în deplasare, la Rapid, sâmbătă, 1 martie, de la ora 20:00. Giuleștenii sunt pel ocul 2, cu 43 de puncte.

Șansele formației harghitene de a primul unul dintre primele două locuri direct promovabile în Liga 1 sunt mici, speranțe mai mari având de ocupare a unui loc de baraj de promovare, 3 sau 4.

https://www.youtube.com/watch?v=dhVBR2fAjEs

Foto și video: FK Csikszereda

Marius ANGHEL 28 Apr. 2021, 17:06 Diverse
Pe aceeași temă