Dan Alexa plătește după ieșirea din meciul cu Pandurii! Antrenorul ratează inclusiv cel mai important meci al sezonului pentru ASU Poli, cel pentru calificarea în play-off

Anda DELIU 25 Mar. 2021, 23:01 Liga 2

Dan Alexa (41 de ani) nu va sta pe banca echipei ASU Poli la meciul foarte important de la Chiajna, cu Concordia, deoarece a primit mai multe etape de suspendare, după jocul din urmă cu două runde de la Târgu Jiu, cu ”lanterna” Pandurii (scor 1-1), când ”Chirurgul” a avut o ieșire nervoasă.

Dacă numărul etapelor nu e așa mare, în schimb, amenda e una destul de consistentă pentru cutumele ligii secunde.

Dan Alexa suspendat trei meciuri după eliminarea din meciul cu Pandurii

Alexa nu va avea dreptul să stea pe banca tehnică a echipei sale timp de trei etape. La Târgu Jiu, la meciul terminat la scorul de 0-0 cu Pandurii, antrenorul timișorean a avut schimburi de replici deloc elegante cu antrenorul Călin Cojocaru. De asemenea, Alexa ar fi ”tunat” și la adresa arbitrului Dan Dreve (Cluj-Napoca) și a fost eliminat în minutul 45+1.

”În baza art. 52/1/a din RD se suspendă 3 (trei) jocuri și i se aplică o penalitate sportivă de 6500 lei”, se arată pe site-ul FRF, la deciziile Comisiei de Disciplină și Etică.

”Chirurgul” regretă ieșirea nervoasă

Dan Alexa a aflat astăzi că nu va fi alături de echipă la ultimul meci al sezonului regulat, dar nici în primele două etape din următoarea fază, fie că va fi vorba de play-off sau play-out.

Antrenorul regretă momentele de manifestare nervoasă. ”Am greșit și pentru asta plătesc, din păcate”, a spus Alexa despre sancțiune.

Meciul de la Chiajna dintre Concordia și ASU Poli are loc duminică, de la ora 15:00, la fel ca toată etapa a 21-a, ultima a sezonului regular.

Înainte de ultima etapă din sezonul regular, ASU Poli ocupă locul 4, cu 32 de puncte, la fel ca inclusiv liderul ”FC U” Craiova. Concordia Chiajna se află pe poziția a 14-a, cu 21 de puncte. Timișorenii joacă pentru accederea în play-off-ul de promovare, în timp ce ilfovenii nu mai au nicio șansă și vor evolua în play-out.

Foto: Bogdan Craioveanu (Accent TV) și Andi Popescu (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-play-off-in-liga-2-se-da-in-aceeasi-zi-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-jocurile-au-loc-in-acelasi-timp-cele-patru-meciuri-care-vor-fi-televizate-19175837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/modul-in-care-se-face-departajarea-echipelor-aflate-la-egalitate-de-puncte-in-liga-2-la-finalul-sezonului-regular-atipic-u-cluj-sanse-mari-sa-fie-dezavantajata-din-nou-in-fata-cel-19175987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/totul-sau-nimic-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-lupta-nu-se-da-doar-pentru-play-off-ci-si-pentru-pozitiile-care-determina-cele-doua-grupe-de-play-out-doua-doua-echipe-nu-mai-pot-pas-19176024

Anda DELIU 25 Mar. 2021, 23:01 Liga 2
Pe aceeași temă