Călin Cojocaru, reconfirmat la Pandurii! Echipa-fanion a Gorjului a pierdut, în schimb, un jucător văzut drept o mare speranță

Mircea OGLINDOIU 01 Jul. 2020, 09:41 Liga 2
Călin Cojocaru, reconfirmat la Pandurii! Echipa-fanion a Gorjului a pierdut, în schimb, un jucător văzut drept o mare speranță

Conducerea echipei Pandurii l-a reconfirmat pe Călin Cojocaru (41 de ani) în funcția de antrenor principal. Tehnicianul originar din Timișoara va continua la echipa din Târgu Jiu și în sezonul 2020-2021, deși n-a obținut nicio victorie în postura de antrenor al fostei vicecampioane a României din 2013, care de doi ani se zbate în subsolul eșalonului secund.

Călin Cojocaru rămâne la Pandurii. Floroiu: ”E mai prezent decât noi toți”

Cojocaru a preluat Pandurii spre finalul anului 2019, după ce echipa gorjeană fusese pregătită pe Adrian Bogoi între etapele 1-13 şi de Tiberiu Bălan în etapele 14 -16. La debutul său pe banca oltenilor, Pandurii a fost învinsă cu 4-0 în deplasarea de la Rapid, din 16 noiembrie 2019. A urmat remiza albă, de pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, după care Pandurii a pierdut, pe rând, meciurile cu Turris Oltul (0-1), ASU Politehnica (0-1), CSM Reșița (1-4), Viitorul Pandurii (0-4) și Campionii FC Argeș (0-4), ultimele trei jocuri fiind disputate în 2020, înainte de suspendarea și ”înghețarea” sezonului din cauza pandemiei COVID-19.

„Călin Cojocaru rămâne, rămâne la Pandurii. E mai prezent decât noi toţi la Pandurii. Pe toată această perioadă s-a deplasat la Târgu Jiu, a sprijinit la rezolvarea problemelor de dezinfecţie şi igienizare de la cantonament. Cojocaru va rămâne în continuare, face parte din proiectul Pandurii Târgu Jiu şi vom continua şi în noul sezon cu el ca antrenor pe banca tehnică a echipei”, a afirmat directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu (foto principal, în stânga, alături de Călin Cojocaru), la Radio Infinit.

Avându-l pe Cojocaru la timonă, Pandurii a înregistrat o remiză și șase înfrângeri. Ulterior, campionatul s-a întrerupt din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19, iar echipa din Târgu Jiu, aflată pe ultima poziție, cu doar 8 puncte, a rămas în eșalonul secund după ce FRF a decis ”înghețarea” sezonului, pentru echipele de pe locurile 7-18.

Bogdan Dănăricu a preferat Gilortul

Dacă antrenorul Călin Cojocaru va continua la Pandurii, mijlocașul ofensiv Bogdan Dănăricu, neplătit de peste un an, a preferat să meargă în Liga 3, la Gilortul Târgu Cărbunești, cealălaltă echipă gorjeană prezentă în ligile naționale.

Văzut drept o mare speranță a fotbalului gorjean, Dănăricu a fost mai mult accidentat în ultimii doi ani, motiv pentru care în actualul sezon n-a putut evolua în niciun joc.

În sezonul 2017-2018, Bogdan Dănăricu a marcat 7 goluri pentru Pandurii. Acesta a suferit o ruptură de ligamente în meciul câștigat cu CS Mioveni, scor 2-1, din 10 martie 2018. Ulterior, a suferit mai multe operații, care l-au ținut în afara gazonului.

”Bogdan Dănăricu, unul dintre cele mai mari talente produse în ultimii ani de clubul Pandurii, a semnat cu Gilortul. Născut pe 20 ianuarie 1995, la Târgu Jiu, jucătorul gorjean vine la Târgu Cărbunești pentru a face parte dintr-un nou proiect pe care îl propune conducerea clubului nostru. Fiind unul dintre principalii marcatori ai echipei Pandurii din urmă cu doi ani, sperăm să dea consistență atacului nostru în sezonul următor”, a anunţat Gilortul, pe pagina oficială de Facebook.

Noul antrenor al echipei din Târgu Cărbunești, Florin Popete, provine tot de la Pandurii, unde a antrenat grupa de junior U17.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-fost-pandur-pe-banca-gilortului-echipa-gorjeana-din-liga-3-spera-intr-un-parcus-mult-mai-bun-in-noul-sezon-19137223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-nu-mai-agreaza-filiera-straina-multe-incertitudini-la-echipa-gorjeana-doar-atunci-putem-discuta-despre-aceste-aspecte-19137030

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-o-arena-din-gorj-beneficiaza-de-tribunele-vechiului-stadion-al-echipei-pandurii-clubul-din-liga-3-care-va-avea-posibilitatea-sa-fie-urmarit-pe-viu-de-mai-multi-spectatori-19135609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-in-echipamente-noi-in-sezonul-urmator-foto-cu-noile-tinute-19136472

Mircea OGLINDOIU 01 Jul. 2020, 09:41 Liga 2
Pe aceeași temă