Mihai Ianovschi salută decizia FRF de a organiza baraje în Liga 3 pentru stabilirea promovatelor. CSM Slatina urmează să joace cu Progresul Spartac pentru un loc în Liga 2. ”Se decide pe teren, nu într-o formă artificială. Vrem să câștigăm”

Adrian MUJEA 12 May. 2020, 13:22 Liga 3
Mihai Ianovschi salută decizia FRF de a organiza baraje în Liga 3 pentru stabilirea promovatelor. CSM Slatina urmează să joace cu Progresul Spartac pentru un loc în Liga 2. ”Se decide pe teren, nu într-o formă artificială. Vrem să câștigăm”

Dacă, inițial, Mihai Ianovschi nu a dorit să comenteze posibilitatea ca echipa pe care o antrenează, CSM Slatina, să joace baraj pentru promovare în Liga 2 cu liderul Progresul Spartac, cu care e la egalitate de puncte, însă e devansată din cauza golaverajului inferior, între timp, oficializarea unicii variante propuse săptămâna trecută de FRF l-a făcut să aibă și o opinie despre cele două jocuri pe care trebuie să le mai dispute în acest sezon.

Antrenorul echipei din Slatina, Mihai Ianovschi este mulțumit că promovarea în Seria a 3-a a Ligii 3 se va decide pe teren și aşteaptă ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pentru a reuni lotul şi a începe pregătirea barajului tur – retur, a cărui dată nu e cunoscută în acest moment.

„Mă bucur că se reia activitatea, chiar dacă pentru două jocuri. Astfel, se va decide echipa care va promova pe teren, nu într-o formă artificială. Sunt două jocuri în care jucătorii tineri vor căpăta experienţă, pentru că doar jocurile cu miză ajută la dezvoltarea fotbaliştilor”, a declarat, pentru Gazeta nouă, antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Acesta este convins că echipa sa este pregătită de promovare. „Am ajuns în situaţia unei duble manşe, e limpede că vrem să o câştigăm şi să promovăm în Liga a 2-a. Clubul nostru este pregătit din toate punctele de vedere pentru a juca la un nivel superior şi cred că merităm lucrul acesta”, a mai spus Mihai Ianovschi.

Aflate la egalitate de puncte în fruntea Seriei a 3-a, Progresul Spartac şi CSM Slatina vor susţine un meci de baraj în dublă manşă, care va desemna echipa care va promova în Liga a 2-a. Cele două rivale s-au întâlnit o singură dată în acest campionat, 2-2 la Slatina, la finalul cărui joc conducătorii clubului oltean au acuzat vehement arbitrajul. În acest moment, după desfășurarea a 16 etape în acest sezon, moment în care FRF a ”înghețat” competiția din cauza pandemiei de coronavirus, Spartac și Slatina erau departajate în fruntea seriei doar de golaveraj: 43-9 față de 34-9.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/va-fi-razboi-in-barajul-dintre-progresul-spartac-si-csm-slatina-oltenii-acuza-bucurestenii-de-atacuri-mizerabile-si-rad-de-ei-pentru-ca-voiau-promovare-la-19132240

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-campionatul-ligii-3-a-fost-inghetat-decizia-frf-in-privinta-retrogradatelor-si-promovatelor-doua-echipe-au-fost-deja-desemnate-campioane-si-trimise-in-liga-2-19132196

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-spartac-e-absolut-convinsa-ca-frf-face-jocurile-pentru-csm-slatina-si-minaur-baia-mare-prin-propunerea-barajului-pentru-promovare-in-liga-2-alt-19131892

Adrian MUJEA 12 May. 2020, 13:22 Liga 3
Pe aceeași temă