Dulca nu l-a mai dorit în lotul lui „U” Cluj, jucătorul a făcut pasul în Liga 1. Echipa cu care a semnat Iuliu Hațiegan

Lăsat în afara lotului de Cristian Dulca și neconvocat, alături de alți patru jucători ai Universității Cluj, în cantonamentul din Slovenia, site-ul clubului precizând că cei cinci nu intră în vederile antrenorului pentru următorul sezon al Ligii 2, deși erau sub contract, Iuliu Hațiegan și-a găsit o nouă echipă pentru care să evolueze. Atacantul clujean de 21 de ani face chiar un pas înainte în cariera sa, semnând cu Politehnica Iași, club din Liga 1.

Oficialii ieșeni au obținut, miercuri, semnătura atacantului clujean Andrei Iuliu Hațiegan. Vârful venit de la Universitatea Cluj a semnat un contract pe două sezoane cu Poli Iași și va reprezenta o nouă soluție viabilă pentru antrenorul Mihai Teja în privința regulii Under 21.

Poli Iași va achita suma de 10.000 de euro pentru Hațiegan, iar „U” Cluj a păstrat 20 la sută dintr-un transfer ulterior.

„Am ajuns la un acord cu Andrei Hațiegan, iar atacantul a semnat cu clubul nostru un contract pe doi ani. Este un atacant tânăr, de viitor, pe care antrenorul Mihai Teja a mai lucrat și îi cunoaște calitățile”, a declarat președintele executiv Adrian Ambrosie.

În sezonul trecut al Ligii 2, Hațiegan a marcat 6 goluri în 26 de meciuri, în 17 începute ca titular, pentru Universitatea Cluj. Acesta a și fost singurul club pentru care evoluase până acum.

Alți jucători care s-au despărțit în această vară de „U” Cluj și care și-au găsit echipe sunt: Ionuț Ursu (Farul), Octavian Ursu (UTA), Mircea Axente (ASU Poli), Marius Coman (CSM Reșița), Sebastian Chitoșcă (Steaua), Iulian Dinu (Pandurii) sau Alexandru Coman (Metaloglobus).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă