SSC Farul s-a chinuit la Poarta Albă pentru o victorie într-un amical cu o echipă slabă și în Liga 4

După înfrângerea de la Giurgiu, 1-4 cu Astra, Petre Grigoraș și-a dus din nou echipa la Poarta Albă pentru a desfășura un nou amical, al patrulea în 2019. Dacă în urmă cu o săptămână, pe același teren al comunei constănțene, SSC Farul trecea cu 5-0 de CS Făurei, acum, echipa din Liga 2 abia a învins-o cu 3-2 de Știința Acalab Poarta Albă, o formație clasată pe penultimul loc în Liga a 4-a Constanța. E drept însă că Grigoraș a folosit o formulă de echipă cu mulți jucători noi, aflați în probe.

Știința Acalab Poarta Albă a condus la pauză cu reușita din minutul 20 a lui Giuliano Ciucă. SSC Farul a revenit în partea secundă și a întors rezultatul prin golurile lui Marius Fotescu (50) și Georgian Păun (60), însă s-a văzut egalată în minutul 70, când a marcat George Frunză. Golul victoriei echipei lui Petre Grigoraș a picat în minutul 90, după o execuție a lui Mihaiu. 

În acest amical, Petre Grigoraș i-a folosit pe: Mih. Popa – Iani, Antoche, Arif, Juncu, Bolojan, Fotescu, Pacionel, Neciu, G. Păun, Zamfir. Au mai evoluat: Frunză, Cojocaru, Codescu, Mihaiu.

Până acum, SSC Farul a desfășurat patru meciuri amicale, obținând următoarele rezultate: 5-0 cu FC Farul și CS Făurei, 1-4 cu Astra și 3-2 cu Știința Acalab Poarta Albă.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă