Corecție la Poarta Albă! Echipa unde Bănel Nicoliță este manager și jucător a fost umilită în amicalul cu SSC Farul. Un fost mijlocaș de la FCSB și Astra, ultima noutate a lui Grigoraș

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 17:32 Pregătiri, amicale

SSC Farul a repetat scorul înregistrat în primul amical din 2019 și în cel de-al doilea. Dacă sâmbăta trecută a trecut cu 5-0 de FC Farul, echipă din Liga a 4-a Constanța care e deținută tot de Ciprian Marica, astăzi, jucătorii lui Petre Grigoraș au învins-o tot cu 5-0 și pe CS Făurei, formație din Liga 3 unde manager și jucător este fostul stelist Bănel Nicoliță. Testul desfășurat astăzi, la ora prânzului, a avut loc pe stadionul de la Poarta Albă.

Golurile acestui test au fost reușite de Madikaba Doumbia, Denis Ispas, Marius Fotescu și Georgian Păun, acesta din urmă marcând de două ori.

Un turc și Vîlceanu, ultimele noutăți din lotul Farului

Grigoraș a aliniat în primul „11” al amicalului cu CS Făurei doar patru jucători din lotul pe care l-a avut în prima parte a sezonului. Doumbia, Fotescu, Păun și Jallow au fost titulari, iar printre ceilalți s-au aflat și două noutăți de ultim moment. În defensivă a fost trimis turcul Arif, iar la mijlocaș Robert Vîlceanu, un bucureștean care a fost crescut de FCSB și care a mai fost împrumutat la FC Voluntari și UTA, iar ultima dată a fost legitimat la Astra, unde în Liga 1 nu a apucat să joace decât 15 minute într-un singur meci.

În rest, Petre Grigoraș i-a testat pe Raul Avram (ex Dacia Unirea Brăila), Subțirică (ex CS Afumați), Denis Ispas (ex Dunărea Călărași), Juncu (ex U Craiova) și Bolojan (a mai jucat la SSC Farul), iar pe parcursul jocului i-a mai trimis pe teren și pe Mihai Popa – Cojocaru (din Republica Moldova), Sabageanu, Iani, Zamfir, Pacionel (ex FCSB II).

Echipa folosită de Petre Grigoraș cu CS Făurei: R. Avram – Subțirică, Arif, Ispas, Juncu – Doumbia, M. Fotescu, G. Păun, Bolojan, Vîlceanu – Jallow. Au mai fost utilizați: Mih. Popa – Cojocaru, Sabageanu, Iani, Zamfir, Pacionel.

În testul cu FC Farul, golurile fuseseră marcate de Andreas Iani, Cosmin Zamfir, Madikaba Doumbia, Alexandru Sabangeanu și Emilian Pacionel.

Următorul amical al echipei SSC Farul este programat duminică, 27 ianuarie, de la ora 14:30, la stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, cu prim-divizionara Astra.

Video și foto: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 17:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă