Dacia Unirea a remizat în amicalul cu jumătate din lotul echipei CSM Focșani

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 18:51 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea a remizat** în amicalul cu jumătate din lotul echipei CSM Focșani

La finalul primei săptămâni de pregătire, noul antrenor al Daciei Unirea, Gheorghe Barbu, și-a testat jucătorii într-un amical cu CSM Focșani, formație care în sezonul trecut al Ligii a 3-a s-a clasat pe locul al 10-lea în Seria 1. De fapt, echipa din Focșani și-a împărțit lotul în două, una dintre echipe a evoluat pe teren propriu în compania celor de la Sporting Liești, iar cealaltă a venit la Brăila.

Dacia Unirea a deschis scorul repede prin jucătorul de 18 ani Mădălin Calu, care a șutat, de la marginea careului mare, în vinclul porții apărate de Dogaru. Produs al școlii de fotbal Luceafărul Brăila, Mădălin Calu, care în sezonul trecut a jucat pentru satelitul Concordiei Chiajna, a mai dat două pase bune coechipierilor lui, dar și-a mai încercat și șansa de la distanță, în prima repriză, însă portarul oaspeților nu s-a mai lăsat păcălit.

Per ansamblu, prima repriză a fost una anostă, în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. La câteva minute după ce a intrat în teren, Mucuță a irosit o mare ocazie de a majora scorul în favoarea echipei gazdă, însă el nu s-a descurcat în situație de unu la unu cu portarul Robert Dogaru.

CSM Focșani putea restabili egalitatea în minutul 65, dar Botaș a avut o intervenție foarte bună și a scos de la rădăcina barei mingea șutată de Alexandru Duca. Oaspeții au forțat egalarea și au reușit-o în minutul 83 prin Cosmin Pasăre. După o acțiune personală, Pasăre a întrat în careul brăilenilor și a făcut inutilă intervenția portarului gazdelor.

CSM Focșani putea câștiga meciul pe final, dar, din nou, Botaș s-a remarcat la șutul lui Duca.

Dacia Unirea a început amicalul cu: Raul Avram – Marius Boga, Ben Hamza, Norris Ichim, Mike Dikobo – Andrei Pleșa, Alexandru Cătinean – Raul Vitan, Mădălin Calu, Claudiu Ghighilicea – Bodey Bertrand. În repriza a doua, la gazde, au mai evoluat portarul Paul Botaș și jucătorii de câmp Leonard Coteț, Silviu Crăciun, Mihai Maxim, Ionuț Huțu și Dragoș Mucuță.

CSM Focșani: Dogaru – Dediu, Panaite, Beșa, I. Manu – Săpunaru, Marius Pascu, Pădineanu, Salaoru – Pasăre, Popa. În repriza a doua au mai intrat Lazăr și Duca.

În această săptămână, Dacia Unirea are programate două săptămâni. Cu Sporting Liești joacă miercuri, de la ora 11:00, iar cu SSC Farul Constanța are meci sâmbătă, de la ora 11:30.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 18:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă