Mioveniul are încă două noutăți în lot, un fundaș de la Viitorul și un mijlocaș de la Râșnov. Sâmbătă joacă primul amical

Mioveniul are încă două noutăți în lot, un fundaș de la Viitorul și un mijlocaș de la Râșnov.** Sâmbătă joacă primul amical

Fotbaliștii Mioveniului se află în plin cantonament de vară, formația antrenată de Iordan Eftimie pregătind în acest an, noul sezon, pe plan local. În lotul de 21 de jucători se află și trei nou-veniți.

După ce și-a reluat antrenamentele la începutul săptămânii trecute, echipa se află în stagiu de pregătire centralizată la Pensiunea Diana, o locație la Micești, unde a mai intrat în cantonament și înainte de meciuri.    

Pregătirea centralizată de vară durează până pe 13 iulie, perioadă în care CS Mioveni efectuează antrenamente la Grupul Școlar Colibași, pe terenul de la stadionul Orășenesc, dar și la sala de forță.

Iordan Eftimie are în lot 21 de jucători, dintre care trei sunt jucători nou-veniți. Noutățile sunt: Alexandru Popescu – atacant, 20 de ani, jucător care aparține de CS U Craiova și care ultima dată a fost împrumutat la Academica Clinceni – , Istvan Kilyen – fundaș dreapta, 20 de ani, jucător al Academiei Hagi, care a evoluat și la ASA Târgu Mureș și Sepsi – și Raul Drugă, mijlocaș defensiv, 20 de ani, fotbalist venit de la Olimpic Cetate Râșnov.

Și la capitolul plecări Mioveniul a înregistat noi mutări. Față de jucătorii la care s-a renunțat înainte de începerea pregătirii, cu alții patru s-a încheiat colaborarea: fundașii Andrei Tirică și Costinel Gugu, mijlocașul Eduard Neacșu și atacantul Mihai Vintilă.

Altfel, echipa galben-verde se pregătește și de primele amicale ale verii. Sâmbătă, de la ora 11:00, la Mioveni, se va juca amicalul cu Juventus București, formație retrogradată din Liga 1, iar miercuri, pe 11 iunie, tot de la ora 11:00, pe același stadion Orășenesc din localitate, adversară va fi Pandurii Târgu Jiu.

Lotul Mioveniului din cantonament:

portari: Flavius Croitoru, Valentin Sima, Bogdan Preda;
fundași: Robert Gherghe, Ionuț Burnea, Eduard Stoica, Cătălin Alexe, Andrei Trașcu, Istvan Kilyen;
mijlocași: Rareș Lazăr, Ionuț Mîrzeanu, Ionuț Rădescu, Bogdan Arsenică, Ovidiu Comănescu, Roberto Ayza, Valentin Coșereanu, Raul Drugă;
atacanți: Cosmin Năstăsie, Valentin Balint, Sebastian Ivan, Alexandru Popescu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă