Promovați din primul an! CAO Oradea a urcat un eșalon la un sezon de la înființare au fost premiați de AJF Bihor

Marius ANGHEL 09 Jun. 2018, 08:36 Ligi județene

Fotbaliștii de la CAO Oradea au fost premiați, miercuri seara, pentru parformanța reușită în primul an de la înființare, promovarea în Liga a 4-a. Astfel, după ce jucătorii pregătiți de antrenorul Florin Fărcaș s-au impus cu scorul de 5-0, la stadionul „Iuliu Bodola”, în fața celor de la LPS Bihorul Oradea, Asociația Județeană de Fotbal Bihor le-a înmânat trofeul, medaliile și diplomele aferente locului I în Seria 1 a Ligii a 5-a.

Deși a mai rămas o etapă de disputat în actuala ediție de campionat, AJF-ul i-a premiat pe fotbaliștii de la CAO încă de pe acum, pentru că, pentru ei, jocul de miercuri seara a fost ultimul de pe teren propriu, în condițiile în care matematic au obținut promovare cu câteva etape înainte de final.

În ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri, CAO a câștigat cu scorul de 5-0 în fața celor de la LPS Bihorul, prin golurile marcate de Remus Pașca, de două ori, Remus Varodi, Darius Costea și Leo Jurca.

Astfel, cu o etapă înainte de final, CAO a totalizat 70 de puncte, cu 12 puncte mai mult decât ocupanta poziției secunde, Dinamo Leonardo Oradea.

Rezultatele din etapa intermediară, de miercuri, din Liga a V-a, Seria 1 (penultima):

CAO Oradea – LPS Bihorul 5-0
Inter Aștileu – Voința Suplac 0-0
ACS Slovan Valea Cerului – Minerul Șuncuiuș 4-2
Foresta Tileagd – Dinamo Leonardo 4-0
Viitorul Bratca – Progresul Sîniob 4-1
Locadin Țețchea – AS Vadu Crișului 5-0
Toldy Sânnicolau de Munte – Cetatea Biharea 2-5

Clasament:

1. CAO Oradea – 70 puncte
2. Dinamo Leonardo – 58 puncte
3. Voința Suplac – 47 puncte
4. Foresta Tileagd – 45 puncte
5. Inter Aștileu – 43 puncte

Ultima etapă din Seria 1 a Ligii a 5-a va avea loc în weekend, sâmbătă și duminică, atunci când CAO Oradea va juca în deplasare, pe terenul celor de la Voința Suplac.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)

Marius ANGHEL 09 Jun. 2018, 08:36 Ligi județene
Pe aceeași temă