Ciprian Urican și Ripensia au ratat șansa de a avea punctaj maxim după două etape: „Per total, sunt nemulțumit”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 17:09 Campionat
Ciprian Urican și Ripensia au ratat șansa de a avea punctaj maxim după două etape:

Ripensia a ratat șansa de a fi cu două succese, ambele în deplasare, în startul sezonului. Timișorenii au condus cu 2-0 pe Luceafărul Oradea, dar au fost egalați și nu au speculat faptul că bihorenii au terminat meciul în zece oameni. Ciprian Urican și-a criticat, chiar dacă nu vehement, echipa.

Tehnicianul consideră că echipa sa a lăsat totul mai moale deoarece s-a mulțumit cu 2-0. „A fost un joc bun pentru Liga a II-a, cu acțiuni și ocazii de ambele părți. Trebuie apreciat și efortul pe care l-au făcut jucătorii, din pricina căldurii excesive. Ripensia a făcut, din punctul meu de vedere, o primă repriză bună, a jucat exact ceea ce am vrut. Însă, din nefericire, a doua repriză a fost una slabă. Pe fondul unei automulțumiri, adversarul a preluat inițiativa și a egalat”, a punctat tehnicianul.

Urican a spus că elevii săi mai trebuie să își „antreneze” mentalitatea și să nu mai fie mulțumiți cu două goluri avans. „Per total, sunt nemulțumit de prestația noastră, dar, vom încerca să reglăm totul săptămâna viitoare. În mod normal, o echipă nu are voie să fie egalată de la două goluri diferență. Asta denotă faptul că echipa s-a mulțumit cu puțin. Ceea ce eu nu pot să accept. Sigur, lucrurile bune pe care le-au făcut jucătorii nu pot să le șterg, dar mai avem de lucrat la ceea ce înseamnă atitudinea de învingător. Ca să fiu corect, jocul s-a terminat cu un rezultat echitabil”, a mai spus Ciprian Urican.

Articol scris de Anda Deliu

 

 

 

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 17:09 Campionat
Pe aceeași temă