Se întâmplă în Bihor: arbitru agresat și bătut în vestiar de finanțatorul echipei gazdă! Poliția a intervenit după ce s-a sunat la 112

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 18:25 Ligi județene
Se întâmplă în Bihor: arbitru agresat și bătut în vestiar de finanțatorul echipei gazdă!** Poliția a intervenit după ce s-a sunat la 112

Un moment reprobabil s-a petrecut duminică pe terenul de fotbal din satul Livada de Bihor, la primul meci oficial din 2019. Jocul dintre Unirea Livada și FC Universitatea Oradea, contând pentru etapa a 16-a a Ligii a 4-a Bihor, a fost întrerupt la pauză, după un gest necugetat al finanțatorului echipei gazdă. Adrian Tătar, trecut pe foaia de joc în calitate de manager sportiv, a intrat la pauză în vestiarul arbitrilor și l-a agresat pe centralul Laurențiu Ciuchiță, scrie Bihon. Arbitrul de Liga a 3-a n-a mai permis reluarea meciului, iar cazul va fi analizat marți de Comisia de Disciplină a AJF Bihor. La finalul primei reprize, FC Universitarea Oradea conducea cu 1-0.

În minutul 23 al meciului dintre Unirea Livada (locul 5 din 15) și FC Universitatea Oradea (locul 10), finanțatorul echipei din Livada, Adrian Tătar, trecut pe foaia de joc în calitate de manager sportiv, a fost evacuat de pe banca tehnică din cauza injuriilor aduse arbitrilor. Spiritele se încinseseră după ce oaspeții au deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, pe care gazdele au considerat-o inexistentă.

Tătar a părăsit terenul de joc, însă la pauză a intrat în vestiarul arbitrilor, l-a înjurat și amenințat pe centralul Ciuchiță, după care l-a lovit cu palma și pumnul. La terenul din Livada a ajuns și un echipaj de poliție, chemat prin apelul de urgență 112. Considerând că îi este pusă în pericol integritatea fizică, arbitrul nu a mai reluat jocul, iar rezultatul final va fi dictat de Comisia de Disciplină a AJF Bihor.

Laurențiu Ciuchiță, de profesie profesor de educație fizică și sport, este originar din Constanța, dar s-a stabilit de anul trecut la Oradea și activează la CJA Bihor, fiind arbitru de Liga 3.

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 18:25 Ligi județene
Pe aceeași temă