În vacanță, ASU Politehnica continuă să strângă bani de amendă și poartă negocieri pentru viitorul sezon. Clubul organizează un eveniment de 1 iunie

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 18:25 Campionat
În vacanță, ASU Politehnica continuă să strângă bani de amendă și poartă negocieri pentru viitorul sezon.** Clubul organizează un eveniment de 1 iunie
  • ASU Politehnica a terminat meciurile din retur, deoarece în ultima rundă ar fi avut deplasare la ASA Târgu Mureș.
  • Nu se poate vorbi însă de vacanță, deoarece fanii strâng de zor bani pentru amenda primită după ce au scos echipa de pe teren la meciul cu UTA.
  • De asemenea, se poartă discuții pentru alcătuirea lotului, mai ales că noul antrenor e deja cert.
  • În plus, suporterii se gândesc și la copiii timișoreni, pentru care organizează un eveniment de ziua lor.

 

ASU Poli are de plătit aproape 20.000 de euro amendă la FRF. După două săptămâni, clubul a adunat o treime din sumă, aproape 6.200 de euro. Donațiile sunt deschise în continuare, iar în acest scop se vând și tricouri cu mesajul „Fără Patroni”.

Rugbyștii de la Timișoara Saracens, proaspeți campioni ai României, au donat un tricou cu autografe, scos de clubul suporterilor la licitație. De asemenea, un sprijin a venit și de la gruparea ultras Uniți sub tricolor, dar și fanii Borussiei Monchengladbach, cu care fanii viola sunt înfrățiți de zece ani.

Ziua micului polist, organizată de 1 iunie

Clubul alb-violet organizează și un eveniment pentru copii, de 1 Iunie, în parteneriat cu Asociația Suporterilor Druckeria și autoriățile locale din Timișoara.

Este vorba de ziua micului polist, care va avea loc vineri, între orele 10 și 15, în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara. Cei mici sunt așteptați cu premii și cadouri și vor putea juca fotbal și desena.

Cosmin Petruescu mai trebuie doar „să dea cu subsemnatul”

Altfel, ASU Poli va fi mai mult ca sigur antrentă de Cosmin Petruescu, cu care clubul s-a înțeles în mare parte. Mai lipsește doar să fie semnat contractul. De asemenea, au început și negocierile pentru jucători. Din informațiile noastre, ar fi fost sunat chiar fundașul stânga al concitadinei Ripensia, Călin Toma.

ASU Poli va termina sezonul pe locul 7, după ce va totaliza 57 depuncte, în urma victoriei la „masa verde” cu ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Gabriel BREZEANU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 18:25 Campionat
Pe aceeași temă