Răduțoiu și familia AS SR Brașov. Fundașul venit de la Sepsi este mândru că a ales să facă parte din proiectul echipei suporterilor stegari

Marius ANGHEL 21 Feb. 2018, 17:32 Ligi județene

Venit în această iarnă la AS SR Brașov de la Sepsi Sfântu Gheorghe, la pachet cu Răzvan Damian, fundașul dreapta Ciprian Răduțoiu, este convins că a făcut o alegere bună. Chiar dacă a lăsat Liga 1 pentru a juca pe maidanele din campionatul județean, Răduțoiu spune că este mândru că face parte din grupul AS SR Brașov.

„Formăm o adevărată echipă”

Încă de la primele meciuri de pregătire, Răduțoiu s-a impus ca titular al postului de fundaș dreapta, acolo unde jucătorul a dat siguranță în defensivă, iar prin urcările frecvente în atac și-a adus din plin și aportul pe faza ofensivă.

„Am încheiat prima lună de pregătire și mă bucur că lucrurile avansează la AS SR Brașov. După 11 ani m-am întors acasă, pentru că la FC Brașov am făcut junioratul și aici am debutat la echipa de seniori. Am venit cu sufletul deschis la echipă și văd că lucrurile se așează și pot spune că formăm o adevărată echipă. Cantonamentul de la Tărlungeni a fost unul util, s-a lucrat mult tehnico – tactic, iar acest lucru se va vedea în meciuri”, a spus Răduțoiu pentru Monitorul Expres.

În aprilie va fi tată

Luni, Răduțoiu a împlinit 31 de ani. Cum jucătorii liderului Ligii a 4-a Brașov au primit liber până marți, după cantonamentul de la Tărlungeni, Răduțoiu le-a făcut cinste ieri coechipierilor la finalul ședinței de pregătire. „Îmi doresc să fiu sănătos și sunt convins că sănătatea este un dar de la Dumnezeu. În luna aprilie voi fi pentru prima oară tată, pentru că soția mea va naște un băiețel. Pe plan fotbalistic îmi doresc doar să promovăm. Nu avem cum să ratăm obiectivul”, a spus Răduțoiu.

Ciprian Răduțoiu și-a început cariera la FC Brașov și a mai jucat până acum la Jiul, FCM Bacău, SC Bacău, FC Zagon, iar în ultimii patru ani a evoluat la Sepsi.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 21 Feb. 2018, 17:32 Ligi județene
Pe aceeași temă