Oficialii ACS Steagu Roșu, puși pe scandal înaintea derby-ului cu AS SR Brașov! Ținta: Nicolae Pescaru și sigla clubului suporterilor. Prețul biletului: exorbitant

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 12:51 Ligi județene

Oficialii echipei ACS Steagu Roșu Brașov au organizat, miercuri, o conferință de presă în care au marcat cei 7 ani de activitate a clubului. Cum era de așteptat, subiectul fierbinte a fost mult așteptatul derby brașovean cu AS SR Brașov, programat sâmbătă, pe stadionul ICIM. S-au spus multe lucruri, dar un lucru este cât se poate de clar: în fotbalul brașovean nu e liniște!

  • Meciul ACS Steagu Roșu Brașov – AS SR Brașov, ce contează pentru etapa a 11-a a Ligii 4, se desfășoară sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ICIM. Echipa suporterilor „stegari”, AS SR Brașov, este lider, cu 28 de puncte, în timp ce gazdele din weekend sunt pe locul 10, cu 18 puncte.

 

„Adevărații STEGARI NU trădează NICIODATĂ‚!”

Directorul sportiv al clubului, Neluțu Mandoca, a demarat în forță și a precizat că Nicolae Pescaru a fost și este președintele clubului și că acesta nu poate ocupa aceeși funcție și la AS SR Brașov. Mai mult, Mandoca a prezentat o fotografie în care apar conducătorii clubului brașovean, împreună cu legenda Brașovului, imagine însoțită cu un mesajul: „Adevărații STEGARI NU trădează NICIODATĂ‚!”.

„Nicolae Pescaru este președintele clubului nostru, el nu poate fi și președinte la echipa suporterilor. A fost invitat să dea lovitura de începere la meciul cu Colțea și atât. De ce nu a fost invitat până acum Csaba Gyorffy să dea lovitura de start la niciun meci?”, a punctat Mandoca.

„Au copiat sigla!”

Vicepreședintele ACS Steagu, Edi Gherghe, i-a acuzat apoi pe cei de la AS SR că au copiat sigla clubului pe care îl conduce! „Cei de la AS SR și-au făcut sigla după a noastră. Oricum, nu o vor mai folosi foarte mult timp. Din iarnă, sau cel târziu din vară se vor numi altfel, poate chiar Corona Brașov!”, a declarat Edi Gherghe.


Edi Gherghe îi acuză pe cei de la AS SR Brașov că au copiat sigla clubului său

30 de lei un bilet!

După ce ultimele zile s-au tot vehiculat diverse scenarii în ceea ce privește prețul biletelor, ieri, oficialii clubului ACS Steagu au anunțat că prețul unui tichet la derby-ul de sâmbătă de pe stadionul ICIM este de 30 de lei! Un preț exagerat pentru un meci de Liga a 4-a, acolo unde aproape nimeni nu solicită taxă pentru a asista la meciuri. Interesant este faptul că până acum oficialii clubului nu au pus bilete în vânzare la meciurile de pe teren propriu.

„De acum încolo, la fiecare meci pe care îl vom organiza noi, vom pune în vânzare bilete. Prețul unui bilet la meciul de sâmbătă va fi de 30 de lei. Am zis să începem de la acest meci. I-am întrebat pe cei de la AS «SR» despre galerie, iar răspunsul oficial a fost că clubul nu organizează deplasarea suporterilor”, a declarat vicepreședintele clubului ACS Steagu, Edi Gherghe, cel care a precizat că vor fi două puncte de vânzare a biletelor, amplasate la stadionul ICIM și că fanii celor de la AS SR vor putea sta la tribuna de beton.

Prețul unui bilet la derby-ul brașovean din Liga a 4-a este cel mai mare din sportul brașovean! La baschet, la meciurile Olimpiei în Liga Națională intrarea este liberă, la handbal cel mai ieftin bilet la meciurile Coronei din prima ligă costă 10 lei, iar la hochei, la meciurile „lupilor”, un bilet este 15 lei.

Dochița: „Chiar nu mă așteptam, dar ce putem face?”

Președintele AS SR Brașov, Vasile Dochița a rămas perplex atunci când a aflat prețul biletelor. „Nu am cuvinte! Chiar nu mă așteptam, dar ce putem face?”, a spus Dochița.

Prețul biletelor a stârnit o avalanșă de nemulțumiri în tabăra suporterilor brașoveni. „Cel mai frumos ar fi să ne strângem în afara stadionului și să cântăm pe toată durata meciului, iar la final să strângem bani și să le dăm jucătorilor o primă de victorie”, este postarea unui fan brașovean pe pagina de facebook a suporterilor brașoveni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 12:51 Ligi județene
Pe aceeași temă