Victor Naicu îi ia locul lui Florin Șoavă pe banca echipei CSO Filiași. Lotul echipei doljene prezent la reunire

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 17:24 Stiri
Victor Naicu îi ia locul lui Florin Șoavă pe banca echipei CSO Filiași.** Lotul echipei doljene prezent la reunire

Permanentele rocade între antrenorii craioveni din generația nouă continuă la echipele doljene. Gigi Ciurea, Victor Naicu, Florin Șoavă și Dragoș Bon au activat atât la Podari, cât și la Filiași. De această dată, este rândul lui Victor Naicu să preia formația CSO Filiași, înlocuindu-l pe Florin Șoavă, după ce Ciurea și Bon au activat și ei la acestă echipă, toți patru trecând în prealabil și pe la Podari.

Victor Naicu a fost ultima dată antrenor la CS Podari, formație retrasă din campionatul trecut al Ligii a 3-a. Secundul lui Naicu va fi Cosmin Fruntelată.

„Am fost la antrenament ca să-i salut pe băieți și să le urez succes în noul sezon, pentru că eu nu mai pot să vin la echipă momentan din cauza unor probleme familiale și al unui proiect de afaceri pe care l-am început. Îmi încheiasem deja contractul și am anunțat din timp intențiile mele și pe această cale țin să le mulțumesc domnului primar Costeluș Gheorghe și președintelui Florin Spînu pentru înțelegere. Le țin pumnii și sper să văd Filiașiul pe podium la finalul sezonului”, a declarat Florin Șoavă, fostul antrenor al echipei din Filiași.

„Cunosc foarte bine echipa și sunt convins că vom face o treabă bună împreună”, a punctat și Victor Naicu.

Lotul prezent la reunirea Filiașiului: Sorin Mogoșanu, Ionuț Munteanu, Alin Nica (portari), Cosmin Calu, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Dănuț Tereche, Ionuț Bogdanovici, Fabian Crușoveanu, Alex Duriță, Alin Pârvuică, Lucian Borhot, Marian Borneci, Sorin Papa,  Sorin Stanca, Cosmin Fruntelată, Denis Stănciugel.

Joi, de la ora 11:00, Podariul va susține un prim test, la Târgu Jiu, contra celor de la Pandurii, formație antrenată de Mihai Teja.

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 17:24 Stiri
Pe aceeași temă