Borcea și Chirnogi joacă la Independența pentru Cupei României. Deținătorii trofeului: „Sper ca arbitrajul să fie unul corect. Au făcut ravagii pe unde au fost”

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 13:49 Ligi județene

Agricola Borcea, câștigătoarea campionatului județean Liga a 4-a Călărași, deci reprezentant la barajul de promovare în Liga 3, și Victoria Chirnogi se întâlnesc în finala Cupei României, faza județeană Călărași, pe 10 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Venus din Independența.

Victoria Chirnogi, deținătoarea en-titre a trofeului Cupei României – faza pe județ, pare favorita finalei. Echipa are două trofee la activ și patru participări consecutive. Președintele grupării din Chirnogi, Dan Mircea, spune că echipa sa vrea să-și păstreze Cupa. „Vom avea un meci dificil. Știm foarte bine echipa din Borcea. Au câștigat campionatul, dar noi vrem să menținem Cupa la Chirnogi. Avem patru accidentați, însă ne vom juca șansa până la capăt. Sper ca arbitrajul să fie unul corect nu ca cel din campionat, unde toată lumea a tras cu Borcea. Au făcut ravagii pe unde au fost”, a spus Dan Mircea.

De partea cealaltă, Borcea și-a luat un antrenor cu experiență pentru a avea șanse la promovarea în Liga 3, la baraj urmând a întâlni campioana județului Giurgiu. Agricola este condusă acum de pe margine de tehnicianul Virgil Bogatu. „Eu am venit să ajut echipa și să câștigăm eventul la Borcea. Băieții sunt motivați, primarul ne sprijină necondiționat, iar sâmbătă vrem să luăm Cupa României pe județ. Acesta este un test important pentru noi înaintea meciului de baraj de pe 17 iunie”, a spus proaspătul antrenor de la Borcea, Virgil Bogatu.

Finala Cupei României, faza județeană Călărași, dintre Agricola Borcea și Victoria Chirnogi, se joacă sâmbătă, 10 iunie, pe arena din Independența, de la ora 17:30, iar intrarea pe stadion va fi liberă.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 13:49 Ligi județene
Pe aceeași temă