Dorin Goian s-a decis ce o să facă după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al Forestei. „Am vorbit deja”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 14:43 Liga 2
Dorin Goian s-a decis ce o să facă după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al Forestei.**

Renunțarea lui Dorin Goian la funcția de președinte executiv al Forestei a fost primită cu regret nu numai de jucătorii și antrenorii grupării sucevene, dar și de către fani. Fostul internațional spune însă că nu intenționează să stea departe de fotbal, așa că, pentru început a decis să-și continue cursurile la Școala de Antrenori din cadrul FRF.

„Doresc să continui școala de antrenori. Am vorbit deja cu domnul director Dan Apolzan și am aflat că începând cu 14 ianuarie se fac înscrieri pentru cursurile necesare obținerii licențelor B și A UEFA. O să-mi depun și eu dosarul, intenția mea fiind ca în timp să ajung și în posesia licenței Pro”, a precizat Dorin Goian pentru Monitorul de Suceava.

Recent, după aproape un an de studiu, un număr de 22 foști fotbaliști cu carieră îndelungată în străinătate și în Liga 1 au absolvit cursurile pentru obținerea licențelor cumulate UEFA B+A. Este vorba de Florin Bătrînu, Marius Bilașco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, DănuțComan, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, IonuțLuțu, IonuțMazilu, Marius Măldărășanu, Marius Mitu, Cătălin Mulțescu, Cătălin Munteanu, Valentin Năstase, Valentin Negru, Daniel Oprița, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Șoavă, Mihai Stere și Cristian Todea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă