Dacia Unirea și-a încheiat aventura în Cupă. Pânzaru: „Ne lipsește un jucător care să fructifice munca celorlalți”

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 09:50 Cupa
Dacia Unirea și-a încheiat aventura în Cupă.** Pânzaru:

Antrenorul echipei Dacia Unirea Brăila, Alin Pânzaru, a declarat marți, după eliminarea formației sale în optimile de finală ale Cupei României, că jucătorii săi au evoluat bine, dar au arătat deficiențe în privința transformării acțiunilor ofensive în goluri.

CS Universitatea Craiova a câștigat, scor 2-0, meciul disputat cu Dacia Unirea Brăila, la Buzău, în optimile de finală ale Cupei României. Olivian Surugiu (7′) și Robert Petre (90+3′) au marcat pentru formația olteană.

„Am avut o circulație bună a balonului în foarte multe momente ale jocului, am jucat bine. Din păcate, am avut probleme la finalizare. Când joci contra unor jucători cu experiență, ești taxat la fiecare greșeală făcută și e greu să obți o calificare. Știam că Craiova are jucători tehnici, că vor să aibă posesia… de aceea nu trebuia să le lăsăm spații. Am suferit ca și în campionat, ne facem ocazii, aducem mingea în fața porții, dar nu marcăm. Ne lipsește un jucător care să fructifice munca celorlalți.

Am avut un tonus bun, n-am stat rău la acest capitol. Rămânem cu o amintire frumoasă. Aș fi dorit ca încă o echipă de Liga 1 să fie vizionată de brăileni. Din păcate, Federația nu ne-a oferit oportunitatea asta. Cred că era o ocazie să aducem lumea la stadion. Anul trecut am avut peste 9.000 de plătitori la meciul cu Dinamo. La Brăila am fi avut o atmosferă foarte bună, ne-ar fi ajutat mult. Dar s-a decis să jucăm la Buzău. Avem prea multe lipsuri pentru a promova, nu putem crea deocamdată condiții. Infrastructura este varză… adică este, dar lipsește cu desăvârșire”, a declarat Pânzaru după meci, la Dolce Sport.

După ce a eliminat Concordia Chiajna în 16-imi, Dacia Unirea Brăila nu a mai putut face încă o surpriză și a fost eliminată din Cupa României, în optimile de finală. În campionat, după 21 de etape, Dacia Unirea se află pe locul 10, la 12 puncte distanță de pozițiile de promovare.

Articol scris de Andrei IONAȘCU (Mediafax)
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 09:50 Cupa
Pe aceeași temă