CS Balotești pregătește câteva mutări importante în această pauză de iarnă. Ilfovenii nu concep să părăsească Liga 2: „Nu ne retragem niciodată”

Marius ANGHEL 12 Dec. 2016, 19:17 Liga 2
CS Balotești pregătește câteva mutări importante în această pauză de iarnă.** Ilfovenii nu concep să părăsească Liga 2:

CS Balotești a obținut o victorie importantă sâmbătă, pe teren propriu, în ultima etapă a Ligii 2 din 2016. Ilfovenii au câștigat cu 3-2 în fața Chindiei Târgoviște și s-a apropiat la patru puncte de ASU Poli, prima echipă care se salvează de la retrogradare și care în weekend a remizat cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Cătălin Împăratu, directorul sportiv al formației din Balotești, dă vina pentru parcursul slab din această prima parte a sezonului pe ghinion, anunță câteva achiziții importante în această pauză de iarnă și mai spune chiar că există posibilitatea schimbării antrenorului Cornel Nica.

„Suntem o echipă care a avut mai mult ghinion, dar ca valoare individuală suntem o echipă bună. Odată ce ne-am înscris, nu ne retragem niciodată. Vom pregăti câteva mutări importante de jucători, poate și de antrenor. Avem timp până la sfârșitul anului să începem discuțiile. Problema se pune de salariile care sunt mici, dar acestea țin echipa în viața. Noi nu trebuie să disperăm, avem o echipă bună, ideea e să se și joace, cum a fost și cu Chindia, deși am avut și noroc. Jucătorii trebuie să muncească să își arate valoarea, pentru că sigur au.”, a declarat Cătălin Împăratu la radio Sport Total FM.

Oficialul Baloteștiului a comentat și posibilitatea ca golgheterul echipei, Claudiu Herea, să plece la o adversară. Herea a mai fost contactat și astă vară de la Călărași și le-a refuzat oferta. Până la vară are contract cu noi. Nu cred că le va accepta oferta., a mai spus Împăratu.

CS Balotești (13 puncte) a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 16, ultimul care e retrogradabil, însă are un meci mai puțin disputat față de ASU Poli (17 puncte), care e prima echipă care se salvează. Gruparea ilfoveană a înregistrat în cele 18 meciuri desfășurate în 21 de etape 3 victorii, 4 egaluri și 11 înfrângeri, iar golaverajul este unul negativ, 19-36.

Marius ANGHEL 12 Dec. 2016, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă