Verdict dur dat CSM-ului după înfrângerea cu UTA și parcursul dezastruos din acest sezon. „Nu avem jucători, nici antrenor și nici conducători”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2016, 13:44 Campionat

Fost jucător și antrenor în Divizia A al Chimiei Râmnicu Vâlcea, ulterior impresar, Marian Bașno a fost prezent sâmbătă la meciul CSM Râmnicu Vâlcea – UTA Bătrâna Doamnă, scor 0-1, din cadrul primei etape a returului Ligii 2. Având  sute de jocuri în Liga 1 și fiind maestru emerit al sportului, Marian Bașno a militat mereu pentru un Centru de copii și juniori puternic în Zăvoi, care să producă jucători de valoare. 

Dezamăgit de cele văzute sâmbătă în Zăvoi, Bașno nu a cruțat pe nimeni. „Meciul din Zăvoi a fost o catastrofă, din toate punctele de vedere. Nu avem jucători, nici antrenor și nici chiar conducători. Ne-ar trebui un conducător care să oprească această debandadă și să propună un obiectiv realizabil, cu jucători tineri. Poate fi adus un antrenor tânăr, unul vâlcean, având obiectiv formarea unei echipe competitive și practicând un fotbal spectacol, pentru readucerea suporterilor la stadion”, a declarat Marian Bașno.

Echipa vâlceană e antrenată de Ionel Gane, iar conducător este Lucian Munteanu.

După 18 meciuri disputate în Liga 2, CSM Râmnicu Vâlcea ocupă doar locul 14 și se uită cu teamă spre subsolul clasamentului, deși mai retrogradează doar trei echipe. 7 puncte despart echipa olteană de ultimul loc ce duce în Liga 3.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2016, 13:44 Campionat
Pe aceeași temă