Meciul anului pentru CS Mioveni! Argeșenii joacă sâmbătă cu Steaua, într-un amical

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 15:26 Pregătiri, amicale
Meciul anului pentru CS Mioveni!** Argeșenii joacă sâmbătă cu Steaua, într-un amical

Cel mai tare meci al anului pentru CS Mioveni va avea loc sâmbătă, la prânz, la ora 12:00, pe stadionul Orășenesc. Partida CS Mioveni – Steaua București este doar un amical, dar poate fi considerat cel mai interesant eveniment sportiv al acestui an în care este implicat o echipă argeșeană.

Amicalul este programat la ora 12:00 și se joacă în ziua în care gazdele nu sunt programate în campionat, deoarece adversarul din această etapă, Șoimii Pâncota, a fost între timp exclus din campionat, iar Steaua nu evoluează în Liga 1, deoarece campionatul este întrerupt pentru meciul naționalei cu Polonia.

Cele două echipe nu au jucat niciodată un meci de pregătire împreună, însă ele s-au întâlnit de patru ori în jocuri oficiale, toate în Liga 1. Mai întâi, în sezonul 2007 – 2008, când Steaua s-a impus la Mioveni cu 2-1, după ce argeșenii au deschis scorul prin Cristi Bratu, în minutul 37, iar bucureștenii au marcat prin Victoraș Iacob, în minutele 45 și 89. Apoi, în retur, la București, a fost 2-0 pentru Steaua în Ghencea, prin golurile lui Goian (49), Daryo Moreno (56), partida fiind precedată de scandalul „Tablele”, când Nețoiu și Cîrțu au fost filmați după ce au jucat table cu Gigi Becali cu o zi înainte de joc. A urmat sezonul 2011 – 2012, când CS Mioveni a ajuns din nou în Liga 1, iar într-un meci jucat la Constanța, Steaua s-a impus cu 4-0, goluri Tatu (45), Mihai Costea (63), Cristi Tănase (77) și Rusescu (87), după ce portarul Hăisan a apărat un penalti la 0-0. Ultimul meci direct a avut loc pe 4 martie, la Mioveni, iar Steaua a câștigat cu 1-0 printr-un gol al lui Rusescu, în minutul 11.

La acest ultim meci, pe teren la Mioveni, s-a aflat și actualul antrenor secund Mihai Olteanu, dar și brazilianul Roberto Ayza, în timp ce Cosmin Năstăsie a intrat în repriza a doua, iar Andrei Nilă, Bogdan Stoi­ca și Octavian Popescu au fost doar re­zerve. De asemenea, pe teren a fost și Gabriel Enache, care acum evoluează pentru Steaua, dar la acest amical nu va fi prezent deoarece este convocat la lotul național.

Intrarea la amicalul Mioveni – Steaua este liberă!

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă