Marius Onofraș și-a agățat ghetele în cui. Atacantul Brăilei va fi director sportiv la un club din Liga 1

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 15:37 Liga 2
Marius Onofraș și-a agățat ghetele în cui.** Atacantul Brăilei va fi director sportiv la un club din Liga 1

CSMS Iași nu se întărește doar la nivelul lotului, ci și în compartimentul administrativ. Începând de azi, 16 iunie, Marius Onofraș este noul director sportiv al clubului din Liga 1. În vârstă de 35 de ani, Onofraș a decis astfel să-și încheie cariera de fotbalist după un sezon bun la Dacia Unirea Brăila, în Liga a 2-a și va începe munca de birou la clubul din Copou.

„Marius Onofraș este noul director sportiv al echipei. I-am făcut o ofertă de a reveni acasă și mă bucur că a acceptat-o. Am vrut de la bun început să propun această funcție unui ieșean și mă bucur că Marius a venit alături de noi”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Născut pe 17 august 1980 la Iași, Marius Onofraș este unul dintre cei mai iubiți foști fotbaliști ai Iașiului. Pe lângă Politehnica și CSMS, „Ono”, așa cum îl alintă fanii din Copou, a mai evoluat la Unirea Urziceni, echipă cu care a câștigat titlul, Steaua, FC Brașov, Khazar Lankaran și Dacia Unirea Brăila.

În ultimele două sezoane, Marius Onofraș a jucat pentru Dacia Unirea Brăila în Liga 2. În campionatul ce tocmai s-a încheiat și unde s-a clasat cu echipa sa pe locul 3 în play-off, atacantul a jucat în 32 de meciuri și a înscris 7 goluri.

Dacia Unirea Brăila a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire pentru Marius Onofraș.

CITEȘTE și INTERVIUL special realizat de Laszlo Balint cu Marius Onofraș: Sufletul mare al numărului 11! Onofraș vorbește despre episoadele FC Brașov, Urziceni, Steaua și Brăila: „Am avut parte de multe momente memorabile în carieră”

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă