VIDEO | Chindia remizează frustrant cu UTA. Meilă a luat gol de la 40 de metri în minutul 88

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:23 Campionat
VIDEO | Chindia remizează frustrant cu UTA.** Meilă a luat gol de la 40 de metri în minutul 88

În ziua în care unii își frecau mâinile, la căldurică, pentru o iluzorie participare în Liga Campionilor la volei feminin, 1.500 de oameni au venit pe stadionul „Eugen Popescu” să o susțină pe Chindia, de departe cea mai iubită echipă din sportul dâmbovițean. Fanii au trecut peste amărăciunea eșecului de la Brașov și au îndurat o vreme teribilă pentru a-și susține favoriții. Iar Chindia chiar a arătat bine, mult mai bine decât vinerea trecută, sub Tâmpa, asta e clar.

Cu UTA n-a fost doar o altă atitudine, ci și o altă echipă, cu trei nume noi în primul unsprezece, Cornel Dinu, Ispas și Nisipeanu. Pătru, Bogdan Dinu și Neniță au rămas pe bancă, ultimul oarecum surprinzător. Curtuiuș (11) a semnat singura ocazie a arădenilor în prima repriză. Popa (14) a replicat imediat, reluare cu capul din centrarea lui C. Dinu, iar apoi s-a dezlănțuit potopul. Cu rafale de vânt și cu grindină, ca o veritabilă furtună de vară. Oamenii au rămas în tribune, lipindu-se unii de alții sub câte o umbrelă. Pe teren, Chindia a continuat să domine, iar Stoica (43) a trimis spre vinclu, însă peste transversală.

Cerul s-a limpezit după pauză, iar Cherchez a înscris de două ori din ofsaid (55, 71). A treia oară a fost cu noroc pentru Chindia: 1-0 (74), după reușita lui Ispas, titularizat în premieră în 2016. Fundașul din Nucet a trimis simplu, pe jos, în stânga lui Miron, iar tribuna a vibrat parcă mai tare ca niciodată.

Chindia putea închide meciul la două minute după golul lui Ispas, dar Cherchez a trimis peste, din colțul careului de 16 metri. Și cum fotbalul îi pedepsește pe cei care ratează, UTA a făcut 1-1 la o fază care nu anunța nimic: Burlă a înscris incredibil de la 40 de metri, mingea intrând în poartă după ce a mușcat pământul și transversala în fața lui Meilă. Remiză frustrantă pe „Eugen Popescu”, dar promovarea încă se joacă.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE    1
UTA BĂ‚TRÂNA DOAMNĂ‚    1

Ispas ’74 / Burlă ’88

Meilă – C. Dinu (cpt.)(Pătru ’69), Ispas, Vătavu, Martac – C. Stoica, L. Mihai (Neguț ’90), Honciu, Nisipeanu – Cherchez (Bg. Vasile ’83), D. Popa
Rezerve neutilizate: Aioani – Bg. Dinu, Neniță, Aug. Voinea
Antrenor: Nicolae Croitoru

Bg. Miron – Al. Manea, Botiș (cpt.), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, I. Tănase (Cip. Rus ’78), D. Copil (Hlistei ’66) – A. Roman (D. Man ’59), Curtuiuș
Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Filaret, Jorza, M. Vlad
Antrenor: Roland Nagy

Stadion: „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.500; Arbitru: Andrei Antonie (București); Asistenți: Florin Iacob și Erchian Ionus (ambii din Constanța).

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: DBSport

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:23 Campionat
Pe aceeași temă