Chindia a început în forță amicalele. Dâmbovițenii au trecut cu 5-0 de primul adversar

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 19:20 Pregătiri, amicale
Chindia a început în forță amicalele.** Dâmbovițenii au trecut cu 5-0 de primul adversar

Chindia Târgoviște a trecut la scor, 5-0, de primul adversar pe care l-a avut în această iarnă. Dâmbovițenii au câștigat, miercuri, pe terenul de antrenament de la stadionul „Eugen Popescu”, în fața formației FC Aninoasa, a 12-a clasată din Seria a III-a a Ligii 3.

Cristian Cherchez (14) a deschis scorul și Cosmin Anton (32) l-a majorat înainte de pauză. Noua achiziție Cristian Neguț (65) a făcut 3-0 și tot el a înscris pentru ultima dată în aceast test, în minutul 81, însă după ce Crinel Stoica (77) făcuse deja 4-0. 

Antrenorul Chindiei a început amicalul de miercuri în formula: Aioani – Pătru, Bg. Dinu, Vătavu, C. Dinu – Neniță, C. Anton, Parghel, Grigore – Cherchez, L. Mihai. În a doua repriză au mai evoluat: Gârlea, Meilă, Nisipeanu, Stoica, Ispas, Neguț, Popa, Martac, Honciu, Vasile, Neaga, Ioniță, Papasimionidis și Vârtej.

De partea cealaltă, FC Aninoasa a jucat astfel: Bicher – V. Niculae, Coman, Ștefan, Cernea – Ghenu, Rusu, B. Matei, Neacșu – Călinescu, I. Maican. Au mai jucat: Bărboiu – Vasiloiu, A. Maican, Rosciugă, Moțoi, Popescu. Antrenor: Haralambie Becheanu.

În altă ordine de idei, după o primă săptămână de cantonament pe plan local, Chindia se va deplasa de sâmbătă într-un stagiu de pregătire de cinci zile la Mogoșoaia, la baza Federației. „Sunt condiții bune, avem terenuri sintetice pe care să ne antrenăm, iar mini-cantonamentul se va încheia cu un joc amical, miercurea viitoare, cu ACS Berceni”, a declarat, pentru dbsport.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Foto: DBSport

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 19:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă