Dâlbea, al doilea transfer al Vâlcii. „Venirea lui va fi un plus mare pentru noi”

CSM Râmnicu Vâlcea a perfectat cel de-al doilea transfer al iernii, conducătorii clubului reușind să-l aducă în Zăvoi, după Kevin Trabalka, și pe Răzvan Dâlbea (34 ani). Mijlocașul central își va rezilia acordul cu Unirea Tărlungeni și va veni la reunirea echipei oltene, programată pe 12 ianuarie.

„Ne-am înțeles și cu Dâlbea, dar și cu oficialii de la Tărlungeni. Cred că venirea lui Dâlbea va fi un plus mare pentru noi. Mai suntem în discuții avansate pentru aducerea unui vârf” a spus managerul general al clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu. 

În prima parte a sezonului, Dâlbea a jucat pentru Tărlungeni în șase partide.

Jucătorul a fost cerut de antrenorul Alexandru Pelici, cel care l-a mai propus la Vâlcea și în urmă cu trei ani, când clubul era condus de Cătălin Rufă, însă atunci transferul nu s-a concretizat. Pelici l-a mai avut elev pe Răzvan Dâlbea în urmă cu patru ani, la Voința Sibiu.

CSM Râmnicu Vâlcea mai efectuase până acum un singur transfer, împrumutându-l până în vară de la Dinamo pe atacantul Kevin Trabalka, care în prima parte a sezonului a jucat la FC Bihor.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă