„Vioară” a dat recital pe marginea terenului la amicalul de la Slobozia. „Am scos echipa din cantonament ca să-și bată joc de noi”

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 13:34 Pregătiri, amicale

Intrați de vineri în cantonament la Poiana Pinului, pentru o perioadă de 10 zile, jucătorii echipei Gloria Buzău au mers după o singură zi de pregătire la Slobozia pentru a disputa un amical împotriva fostei colege de serie din Liga 2. Testul cu Unirea l-a făcut pe antrenorul Viorel Ion să regrete deplasarea făcută în Ialomița, deoarece, spune el, s-a ales cu mai mulți jucători accidentați în urma jocului dur practicat de gazde.

Altfel, Gloria a pierdut amicalul cu Unirea Slobozia, scor 0-2, iar pe parcursul jocului „Vioară” a amenințat de mai multe ori că-și retrage echipa de pe teren. Răduca, Bobe, Ghinea și Iordache au părăsit terenul accidentați. Pentru echipa ialomițeană care a revenit la viață și s-a înscris în Liga 3 au înscris Ibrian și Cositoru, la capătul unui meci dominat în majoritatea timpului și în care au ratat un penalty. Buzoienii s-au remarcat doar prin ieșirile nervoase ale antrenorului principal, atât la adresa gazdelor, cât și a arbitrilor.

„Îmi pare rău acum că am acceptat să jucăm acest amical. Nu ne-a adus niciun câștig, nici ca antrenament, nici ca nimic. Am scos echipa din cantonament ca să-și bată joc de noi. Răduca, Bobe, Ghinea, Iordache au fost faultați violent, de am ajuns să mă felicit că după pauză i-am înlocuit pe Chivu și Bogdan Danciu, tinerii noștri U19, care au scăpat printr-o minune în prima repriză de accidentări”, a declarat, pentru sansanews.ro, Viorel Ion.

În acest amical, Gloria a început în formula: Stoicescu – Chivu, Vlaicu, Ghinea, Ghiță – Marcu, Bobe – N. Popescu, Burlacu, B. Danciu – Răduca. Au mai jucat: Dedu, Pălimaru, Iordache, R. Matei, Al. Ioniță și Koprindzhiyski.

Echipa buzoiană va disputa următorul amical miercuri, de la ora 19:00, în Crâng, cu Oțelul Galați, apoi mai are programate teste cu Dacia Unirea Brăila (15 august), Înainte Modelu (19 august) și CS Mioveni (22 august).

Foto: Petronel Tudor

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 13:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă