Defensiva, vinovată pentru al doilea eșec al Voluntariului în Turcia

Mihai Andries 09 Feb. 2015, 16:43 Pregătiri, amicale
Defensiva, vinovată** pentru al doilea eșec al Voluntariului în Turcia

Liderul seriei 1 a Ligii 2 a fost la câteva secunde de un egal cu Spartaki Tskhinvali, ocupanta locului patru în prima ligă din Georgia, însă o gafă de proporții a apărării ilfovene a dus la un eșec nemeritat. Așa cum anunță siteul oficial al clubului din Voluntari, tot o eroare a defensivei a dus și la deschiderea scorului, în minutul 5. Atunci, o diagonală de 40 de metri a prins pe picior greșit linia de fund, iar un atacant gruzin a înscris cu un șut telefonat, pe lângă Hânțescu.

Chiar dacă au dominat meciul de la un cap la altul, ilfovenii nu au reușit să valorifice posesia net superioară și au reușit să marcheze doar de la punctul cu var, prin Voduț. Era minutul 85 și 1-1 a părut că va fi scorul final, însă a apărut gafa care a dus la pierderea partidei.

Ilie Poenaru a început meciul cu Hânțescu – B. Vasile, C. Achim, S. Rădoi, Maxim – Todoran, D. Novac – G. Deac, M.Ene (30 T. Bălan), Călințaru – M. Matei. În repriza secundă au evoluat: Botaș – E. Crăciun, C. Achim (80 M. Leasă), Poverlovici, Mitache – Lircă, B. Barbu – C. Roșu, T. Bălan (60 Voduț), Călințaru (60 E. Stan) – A. Bălan.

După meci, Dan Leasă, managerul echipei ilfovene a declarat pentru siteul oficial al clubului: „Am asistat la un meci foarte frumos pe care l-am controlat din minutul 1 până în minutul 90 și doar ghinionul a făcut ca, la singurele faze de poartă ale adversarilor, aceștia să marcheze. Sunt mulțumit de evolutia fotbaliștilor în care eu am încredere și puțin dezamăgit de prestația câtorva jucători cu experiență de la care am pretenții mai mari”.

Florin Verigeanu, vicepreședintele FC Voluntari, a declarat pentru aceeași sursă: „Partida a fost un antrenament util și sunt convins că Ilie Poenaru a observat carențele de pe faza defensivă si acestea vor fi corectate în viitor. Din păcate, ca și în meciul cu danezii, am făcut două cadouri adversarilor”

 

Mihai Andries 09 Feb. 2015, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă