Colban vrea cantonament la Câmpulung. Ultima clasată din Seria I se reunește pe 12 ianuarie

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Colban vrea cantonament la Câmpulung.** Ultima clasată din Seria I se reunește pe 12 ianuarie

Ultima clasată din Seria I a Ligii 2, FCM Dorohoi, și-a stabilit prima parte a programului de pregătire din această iarnă. Gruparea botoșăneană se va reuni pe 12 ianuarie, pregătirea o vor efectual în baza proprie până în jurul datei de 25 ianuarie, atunci când se vor deplasa pentru o perioadă de 10 zile pentru un cantonament centralizat la Câmpulung Moldovenesc.

„Nu vom juca meciuri amicale acum, la început. O vom lua încet, ne vom pregăti fizic, după care vom juca și meciuri cu adversari din zona Moldovei. Vrem să facem un cantonament la Câmpulung, însă nu e încă stabilit exact.

Cât privește situația lui Atudorei și Tudorache (n.r. Tudorel), care și-au reziliat contractele cu FC Botoșani și erau împrumutați la noi, nu știu ce se va întâmpla. E clar că noi nu avem bani să-i plătim ca la FC Botoșani”, a spus, pentru BotosaneniRO, antrenorul Vespazian Colban.

În privința transferurilor, FCM Dorohoi este pe punctul de a-l achiziționa și pe atacantul Alexandru Marin, jucător ce și-a reziliat contractul cu ACS Berceni.

Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă