FOTO Jucătorii Rapidului s-au reunit în Giulești. Bornescu, singura noutate

Marius ANGHEL 01 Jul. 2014, 19:04 Pregătiri, amicale

Jucătorii echipei FC Rapid s-au reunit, marți, la Stadionul „Giulești – Valentin Stănescu” pentru pregătirea noului sezon competițional al Ligii I, la prima ședință de pregătire condusă de antrenorul Viorel Moldovan participând 21 de jucători din cei 22 prezenți.

Lotul prezent la reunirea echipei a fost format din Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Alexandru Mișa, Vlad Gordin, Daniel Lung, Andrei Tînc, Ciprian Selagea, Nicolae Vasile, Alexandru Coman, Andrei Ciolacu, Cătălin Păun, Cătălin Doman, Emil Dică, Marian Stoica, Valentin Negru, Mădălin Martin, Dan Săndulescu, Ciprian Istrate, Florin Călin, Andrei Constantin, Cristian Burcea, Alexandru Iacob.

Singurul jucător care nu s-a pregătit a fost Nicolae Vasile, al cărui contract a expirat.

Nicolae Vasile este nemulțumit de oferta pe care i-a înaintat-o clubul Rapid pentru prelungirea înțelegerii. Vasile a primit o ofertă de o mie de euro pe lună, singura condiție fiind să dispute 50 la sută dintre meciuri.

Deoarece nu și-a prelungit contractul, conducerea clubului nu i-a permis să se antreneze alături de restul lotului.

Ședința de pregătire a fost condusă de Viorel Moldovan, al cărui contract a expirat la 30 iunie, însă conducerea clubului dorește prelungirea înțelegerii cu tehnicianul care a promovat pe Rapid.

Daniel Pancu și Daniel Niculae nu au fost prezenți la reunire.

La ședința de pregătire au asistat aproximativ 20 de suporteri.

Pe de altă parte, conducerea clubului încearcă să stabilească un cantonament la Poiana Brașov, până în data de 16 iulie, când este programat meciul din turul preliminar al Cupei Ligii, împotriva echipei CSU Craiova.

Gruparea FC Rapid a câștigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federația Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licența clubului giuleștean pentru ediția 2014-2015 a Ligii I.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 01 Jul. 2014, 19:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă