Prepeliță: „Unirea Slobozia nu este pregătită sportiv și financiar să joace în Liga I”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 21:30 Liga 2
Prepeliță:**

Unirea Slobozia nu a depus până în ultima zi a lunii martie documentele pentru obținerea licențierii în vederea participării în Liga 1 în cazul în care echipa ar fi ocupat locurile 1 – 2 după playoff. Constantin Prepeliță, președintele echipei de fotbal, explică motivele pentru care nu s-a făcut acest demers.

„Principalul motiv a fost cel legat de stadionul Municipal. În cazul unei promovări nu putem disputa meciurile de pe teren propriu la Slobozia și, în aceste condiții, de comun acord cu Primăria, am decis să nu depunem actele pentru licențiere. Nu ar fi fost corect pentru locuitorii municipiului să susțină echipa de fotbal din taxele și impozitele plătite, iar echipa să joace pe la Galați, Buzău sau prin alt oraș. Apoi am luat în calcul cheltuielile foarte mari cu organizarea jocurilor de acasă, arbitraje, observatori, firmă de pază, și sumele acestea depășesc cu mult posibilitățile noastre financiare. Sincer, nu cred că suntem pregătiți în acest moment din punct de vedere sportiv să promovăm și nici bugetul municipiului nu poate suporta un efort financiar atât de mare.”, a explicat Constantin Prepeliță.

Președintele de la Unirea Slobozia a ținut să-i liniștească pe cei 2.000 de spectatori fideli care nu ratează niciun meci de pe teren propriu și promite că fotbaliștii nu o vor lăsa mai moale în playoff: „Jucătorii au obiectiv să câștige fiecare meci, să se claseze cât mai sus, iar la final să lăsăm aceeași impresie bună lăsată până acum. Echipa a făcut prin rezultate o imagine foarte bună orașului și vrem să continuăm pe aceeași linie. Noi nu ne dăm la o parte în play-off. Facem tot ce putem să terminăm pe un loc cât mai bun. Aș fi cel mai fericit președinte dacă Unirea Slobozia ar ocupa în clasament locul 1 sau 2.”

Articol scris de Petronel TUDOR

 

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 21:30 Liga 2
Pe aceeași temă