Gabi Balint, noul antrenor al CS Universitatea

Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:46 Seria 2
Gabi Balint,** noul antrenor al CS Universitatea

După ce au fost refuzați de Petre Grigoraș, CS Universitatea Craiova și-a găsit antrenor. În această seară, conducătorii clubului oltean au ajuns la un acord cu Gabi Balint. Negocierile s-au purtat astăzi, iar în această seară cele două părți au bătut palma. Numirea lui Balint pe banca CS Universitatea a fost anunțată seara de DigiSport după ce negocierile dintre Mihai Rotaru și tehnician au fost dezvăluite în cursul zilei de duminică de DolceSport.

Site-ul oficial al echipei din Liga a II-a a anunțat că luni, de la ora 17:30, la Sala Polivalentă, CS Universitatea își va prezenta noul staff tehnic. La conferința de presă va participa și Gică Craioveanu, directorul de imagine al trupei oltene.

Astăzi, Balint s-a întâlnit cu Mihai Rotaru, unul dintre finanțatorii echipei din Craiova, pentru a negocia numirea sa ca antrenor la CS Universitatea. „Într-adevăr, am fost contactat de cei de la CSU și a fost o discuție. Momentan nu este nimic sigur. Diseară vom discuta din nou. Dacă se va ajunge la o înțelegere, cel devreme mâine sunt șanse să vin antrenor la Craiova, însă momentan nu este nimic sigur”, declara astăzi, pentru GdS, Gabi Balint.

Balint preia CS Universitatea Craiova de pe locul doi al Seriei a II-a a Ligii a II-a, la egalitate de puncte, 32, cu liderul CSM Râmnicu Vâlcea.

Gavril Pele Balint a mai antrenat până acum formațiile FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, FC Timișoara, FC Vaslui, naționala Moldovei și a fost antrenor secund la naționala României și la Galatasaray Istanbul.

Articol scris de Marius ANGHEL

 

 

Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:46 Seria 2
Pe aceeași temă