Se întoarce Ioniță? Oficialii Rapidului insistă pentru mijlocașul de 19 ani

Liga2.ro 10 Feb. 2014, 11:39 Bursa transferurilor
Se întoarce Ioniță?** Oficialii Rapidului insistă pentru mijlocașul de 19 ani

Alexandru Ioniță II (19 ani) este aproape să revină la Rapid, deși acesta a făcut pregătirea de iarnă cu Astra Giurgiu.

  • Giurgiuvenii au plătit 600.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului. De asemenea, în înțelegerea inițială jucătorul trebuia să joace până în vară la Rapid, dar acesta a plecat în cantonament cu Astra Giurgiu.

Se pare însă că Adrian Zamfir l-a convins pe Ioan Niculae să-l lase pe tânărul internațional de tineret să joace până în vară în Giulești. Concurența în lotul giurgiuvenilor este puternică, iar Daniel Isăilă s-a gândit că Ioniță trebuie să joace meci de meci, iar la Astra ar fi fost destul de greu să facă acest lucru. „Astralii” sunt implicați în lupta pentru câștigarea eventului, fiind calificați în semifinalele Cupei României, unde vor evolua contra celor de la Petrolul.

Problemele financiare de la Rapid nu le-au permis giuleștenilor să se întărească în pauza de iarnă, iar revenirea lui Ioniță ar aduce un plus de valoare în echipă. Internaționalul de tineret este golgeterul giuleștenilor, reușind să marcheze în sezonul de toamnă șase goluri. A fost remarcat aproape la toate meciurile în care a evoluat.

Ioniță se teme de reacția fanilor

După ce a plecat cu Astra în cantonamentul din Spania, jucătorul a avut o discuție mai aprinsă cu fanii rapidiști pe o rețea de socializare. Astfel, se pare că acum Ioniță se teme de o reacție negativă a ultrașilor, în momentul în care va reveni să joace în Giulești. Însă faptul că ales să se transfere la Astra Giurgiu și nu la una dintre marile rivale ale feroviarilor este un avantaj al jucătorului, iar fanii ar putea trece cu ușurință peste discuțiile pe care Ioniță le-a provocat la începutul anului.

Articol scris de Victor STOICESCU

Liga2.ro 10 Feb. 2014, 11:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă