Atacant de Liga a II-a la FC Zalău

Atacant de Liga a II-a** la FC Zalău

Andrei Șulea, care a mai jucat la FC Silvania Șimleu, Minerul Lupeni, FC Bihor și ultima dată la Arieșul Turda, s-a înțeles cu gruparea de sub Meseș și a ajuns aseară în cantonamentul de la Ocna Șugatag.

FC Zalău este aproape să-și finalizeze lotul pentru returul de campionat, astfel că dorințele antrenorului Călin Pop de a fi adus la echipă un fundaș și un atacant valoros i-au fost aproape îndeplinite. Dacă în cantonament a ajuns în probe Dan Șimon, fundaș care a trecut pe la juniorii lui Ardealul Cluj și CFR Cluj, în ceea ce privește situația atacantului aceasta este clară.

Cu gruparea „alb-albastră” urmează să semneze un jucător cu experiență la nivel de Liga a II-a este vorba de Andrei Șulea. Originar din Târgu Jiu, fotbalistul a fost campion național cu juniorii republicani de la Liberty Salonta, iar în turul sezonului 2009 – 2010 a jucat la FC Silvania bifând 10 prezențe în tricoul fostei divizionare secunde. După aventura de la Șimleu, atacantul de 22 de ani a mai jucat la Minerul Lupeni, iar până în sezonul trecut a evoluat tot în Liga a II-a la FC Bihor. În tur s-a aflat și în lotul fostei echipe a lui Marius Pașca – Arieșul Turda

„Ne-am înțeles cu jucătorul și va pleca direct în cantonament pentru a se putea pregăti. Este un atacant cu experiență și ne va ajuta. Șulea și Marinaș vor forma un atac bun și avem încredere în ei”, a spus președintele Ioan Morar.

Sursa: Sportul Sălăjean

Tags:
Pe aceeași temă