Cosmin Sabou a semnat cu Arieșul Turda

Cosmin Sabou a semnat** cu Arieșul Turda

Înțelegerea cu clubul din Turda este pe o perioadă de un an jumate, iar „Tassotti” este așteptat la pregătiri începând de azi.  Chiar dacă s-a despărțit de FC Zalău în pauza de iarnă, Cosmin Sabou nu a dus lipsă de oferte, astfel că mai multe echipe importante din Seria a V-a a Ligii a III-a s-au bătut pentru semnătura sa.

Fruntașele Național Sebiș și Metalurgistul Cugir l-au dorit insistent, dar „Tassotti” a semnat cu codașa – Arieșul Turda, care își propune obiective îndrăznețe începând din sezonul următor. „Am semnat cu Turda și azi voi fi prezent la reunire. Oferta a fost bună și i-am dat curs. Sper ca și condițiile oferite să fie la fel de bune”, a declarat Cosmin Sabou.  

Și directorul sportiv de la Arieșul, Mircea Morar a confirmat transferul, iar Cosmin Sabou este așteptat chiar azi la primul antrenament din 2014 al grupării de pe Arieș.

„Este jucătorul nostru și am semnat un contract valabil pe un an și jumătate. Un jucător de valoarea nu îl aduci în probe precum a vrut Sebișul. Părerea mea că este cel mai bun mijlocaș din Liga a III-a”, spune Mircea Morar. Pe ultima sută de metri s-au trezit și oficialii lui FC Zalău care i-ar fi făcut o nouă ofertă lui Sabou, însă aproape că nu mai are niciun sens de vreme ce jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat deja cu Turda. „I-am făcut o nouă ofertă lui Sabou și așteptăm răspunsul său” , a precizat președintele Ioan Morar.

Sursa: Sportul Sălăjean

Pe aceeași temă