Tănasă și Gângioveanu, noutățile Vâlcei la reunire!

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 16:16 Pregătiri, amicale
Tănasă și Gângioveanu,** noutățile Vâlcei la reunire!

După cinci săptămâni de vacanță, CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit luni dimineață, în Zăvoi. Noutățile de la reunire au fost atacantul Ciprian Tănasă și mijlocașul stânga Cosmin Gângioveanu, dintre aceștia doar primul semnând deja un contract. Au părăsit deja echipa Arnăutu, Bărbulescu, Dragoș Geantă și Tătaru și se dorește rezilierea contractului și lui Al. Neagu. Accidentați, Cucui și Ov. Mihai sunt în recuperare, aceștia urmând a reveni în martie, în timp ce pentru Melcea, care se va opera la ligamente, sezonul este terminat.

Antrenorul Claudiu Niculescu a declarat azi că este optimist în privința promovării, mai ales că lotul va fi întărit. „Avem gânduri mari, încredere și speranță că putem promova. Va fi un an greu, o a doua parte a campionatului mult mai grea decât prima, dar sper că ne putem realiza obiectivul. Avem deja doi jucători noi, Tănasă și Gângioveanu, primul a semnat, pe al doilea îl știu foarte bine, era o speranță a fotbalului românesc, dar a avut probleme de sănătate, sper să ne poată ajuta. Sunt discuții cu mai mulți jucători buni, care sigur ne-ar ajuta, dar depinde de cluburile de care aparțin, îi vom prezenta când vor semna contracte cu noi. Veți vedea că și la noi vor veni jucători buni, discuțiile sunt avansate în proporție de 80%” a spus Claudiu Niculescu.

Programul pregătirilor de iarnă este definitivat. Alb-albaștrii vor face două cantonamente, primul în Zăvoi, în perioada 20-30 ianuarie, iar în perioada 2-14 februarie se va merge în al doilea stagiu de pregătire, la Gyula(Ungaria).

Primul amical se va disputa sâmbătă, contra echipei de Liga a IV-a FC Băbeni.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă