Sperietură pentru Tănasă în testul cu Chindia. Atacantul a părăsit terenul din minutul 2 și a mers la spital

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 13:47 Stiri
Sperietură pentru Tănasă în testul cu Chindia.** Atacantul a părăsit terenul din minutul 2 și a mers la spital

Atletic Bradu a jucat, marți după-a­miază, un nou meci de pregătire, pe propriul teren, cu colega de serie Chindia Târgoviște. Dâmbovițenii s-au impus cu 4-3, după ce la pauză au condus cu 2-0, însă planurile antrenorului Marius Priseaceanu au fost date peste cap din minutul 2, atunci când Ciprian Tănasă a fost accidentat destul de grav și toată lumea prezentă la fața locului s-a speriat.

Tănasă a primit un cot în abdomen, la o săritură la minge, prăbușindu-se și acuzând dureri mari la coaste, în zona inimii. Atacantul nu a mai putut continua meciul, fiind schimbat. După meci a făcut un control la spital, de unde însă a primit vești bune, nefiind nimic grav, ci doar o contuzie.

Revenind la joc, cele trei goluri ale lui Atletic au fost marcate de Jenaru (preluare și șut de la 18 m, cu stângul, de la colțul lung, în vinclu), Șerban (din lovitură liberă de la 20 m) și Cîrstea (din 11 m, la un henț în careu).

„Sunt mulțumit de joc, deși mai avem de lucru tactic în următoarele două săptămâni. Trebuie să punem la punct mai multe lucuri. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar sunt mulțumit de alți factori în acest joc, ceea ce face să fie OK per total”, spunea după meci antrenorul Marius Priseceanu.

Pentru Bradu au jucat: Diaconu – Alin Păun, Velianu, Șerban, Antonio Tănase – Jenaru, Golban, Cîrstea, Dani Popa – Simion, Tănasă. Au mai jucat Ruță, Novaabilski, Bărăscu, Șerbănică, Marian Tănase, Pătrănoiu, Necșescu, Alberto Muscalu.

Pentru Chindia au evoluat: Cristica – B. Dinu, Vătavu, Ispas, D. Cernea – R. Dobre, Penescu, A. Voinea, Adi Ilie – Cherchez, D. Popa. Din repriza a doua au intrat: Chiș – Pătru, B. Matei, C. Dinu, D. Cernea – Daia (Moruz), Parghel, Penescu, Grigore – Nisipeanu, Voinea.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 13:47 Stiri
Pe aceeași temă