Rada îl atacă pe Manea: „Să fii în același timp patron, investitor, antrenor e imposibil!”

Mihai Andries 31 Dec. 2013, 21:51 Campionat
Rada îl atacă pe Manea:**

Eventuala numire a lui Nicolae Manea în funcția de președinte al Rapidului a stârnit deja primele controverse. Fostul tehnician al alb-vișiniilor, Marian Rada nu pare a fi deloc de acord cu noul post pe care e foarte aproape să-l ocupe Manea în Giulești și, indirect, l-a atacat pe acesta printr-un mesaj postat astăzi pe Facebook.

„Să fii în același timp patron, investitor, sponsor, antrenor…Imposibil! Poate doar oportunist!” , a scris Rada pe contul său de socializare.

Anunțat ca nou președinte în Giulești, Nae Manea încă nu s-a decis dacă lasă Corona Brașov pentru a reveni la Rapid. Motivul pentru care fostul antrenor al Bistriței nu este hotărât ce va face în 2014, e generat de faptul că negocierile pentru vânzarea Rapidului nu s-au finalizat. Astfel, Manea vrea să scoată gruparea feroviară din impasul financiar în care se află și a găsit un fond de investiții străin dispus să se implice la Rapid. Însă discuțiile dintre cele două părți se pare că au intrat în impas, iar o decizie se va lua la începutul anului viitor.

Mihai Andries 31 Dec. 2013, 21:51 Campionat
Pe aceeași temă