Daniel Niculae și Emil Dică, aproape rezolvați de Rapid

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 18:35 Campionat

Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că jucătorii Daniel Niculae și Emil Dică nu au pretenții salariale exagerate pentru a juca pentru formația giuleșteană și a precizat că negocierile cu aceștia sunt aproape de final.
 

„Sunt negocieri cu ei. Ei au mai jucat la Rapid, sunt apropiați de acest club, așa că să nu se gândească cineva că au venit cu pretenții exagerate pentru că nu este cazul. Suntem destul de aproape să semnăm, dar nu era normal să îi aducem în această conferință de presă și să îi prezentăm dacă nu sunt sub contract. Bineînțeles că există și posibilitatea să nu semneze, Daniel Niculae ar putea să joace și în străinătate, dar eu știu că a avut câteva oferte pe care le-a refuzat. Important e că el vrea să revină la Rapid, iar lucrul ăsta ne dă speranțe că am putea să îl legitimăm până la vară”, a spus Manea.

Tehnicianul Viorel Moldovan speră ca fotbaliștii, pe care îi are la antrenamente de mai mult timp, să fie legitimați în timp util pentru a-i folosi în meciul din deplasare cu ASC Bacău, programat sâmbătă, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

„Este destul de greu (n.r. – să îi aibă în lot pentru meciul cu ASC Bacău), vom vedea ce va fi. Acum nu pot să dau un răspuns. S-ar putea să fie, rămâne de văzut dacă vom finaliza cât mai rapid toate discuțiile cu ei și vor semna. Dacă vor semna ei atunci totul este în regulă, sunt mulțumit de ce am la dispoziție. Am mare încredere că vom reuși să promovăm, iar prin revenirea celor doi jocul echipei va crește”, a precizat Moldovan.

Daniel Pancu își dorește și el ca foștii săi colegi să revină la Rapid. „Ar fi un lucru extraordinar să îi avem alături. Și Nico și Dică sunt jucători de mare valore pe care toți cei care suntem acum în echipă îi vrem câte mai repede lângă noi”, a menționat Pancu.

FC Rapid și-a lansat, joi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, postul online Rapid TV și noul site oficial.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto de Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 18:35 Campionat
Pe aceeași temă