Zicu ar putea reveni la Rapid. Manea: „Ar vrea să vină la noi”

Zicu ar putea reveni la Rapid.** Manea:

Ianis Zicu a revenit în Liga 1 în această iarnă, după ce a jucat timp de doi ani în Asia. Fostul jucătorul al Interului nu s-a adaptat însă la Petrolul, iar cele două părți s-au despărțit, în ciuda eforturilor antrenorului Răzvan Lucescu.

Jucătorul de 30 de ani este în căutarea unei echipe, iar una dintre posibilele variante este Rapid, revenită în Liga 1 după un sezon în eșalonul secund. Zicu a mai jucat în Giulești în sezonul 2006-2007, atunci când, sub comanda lui Răzvan Lucescu, a traversat cea mai bună perioadă a carierei lui.

Președintele Rapidului, Nicolae Manea, a dezvăluit că Zicu ar agrea un „come-back” în Giulești, în cazul în care nu își va găsi echipă în Turcia

„Am mai adus niște jucători de la noi, dar trebuie să fie mult mai mulți. Deocamdată sunt câțiva, poate să-l aducem și pe Zicu, care, după mine, cel mai bine a jucat la Rapid. Dacă nu se concretizează o ofertă din Turcia, el ar vrea să vină la noi. Avem, cred, 24 de jucători, cu niște copii de la noi, câțiva care mai sunt în probe. Cu Pancu trebuie să facem un nou contract, cel vechi a expirat”, a declarat Nae Manea la Sport Total FM.

Dinamo, Rapid, Poli Timișoara, Farul Constanța și Petrolul sunt echipele din Liga 1 la care a jucat Zicu. În afara granițelor, Zicu a fost legitimat la Inter Milano, Parma, ȚSKA Sofia, Pohang Steelers și FC Gangwon.

Fostul patron al Rapidului, Adrian Zamfir, a ajuns la o înțelegere cu Angelo Massone, iar italianul va deveni proprietarul clubului în câteva zile. Rapidul se află în insolvență și a fost la un pas să nu poată evolua în acest sezon de Liga 1, deși a promovat sportiv din Liga a doua. Giuleștenii au primit însă dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și au primit licența pentru Liga 1.

4.000.000 de euro este bugetul minim obligatoriu pe care îl va asigura Massone în primul sezon de la preluarea Rapidului

10 meciuri a jucat Zicu pentru Petrolul, fără a marca vreun gol

Pe aceeași temă