Radio Erevan în varianta AJF Suceava!

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:05 Ligi județene
Radio Erevan în varianta AJF Suceava!

Având intenția de a se implica în lupta pentru șefia AJF, Ciprian Anton, președintele grupării Sporting Suceava, a depus pe data de 29 octombrie la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) o solicitare prin care cere să i se aducă la cunoștință condițiile necesare care trebuiesc îndeplinite de persoanele care doresc să candideze la funcții executive în conducerea AJF la alegerile de anul viitor, precum și un exemplar din statutul asociației, cu mențiunea „conform cu originalul”.

Răspunsul primit după o lună de zile din partea actualei conduceri a AJF este însă unul ambiguu, după cum urmează: „În prezent AJF Suceava nu se află în perioada alegerilor la care vă referiți, ca urmare nu ne aflăm în campanie electorală. Vă informăm că atunci când conducerea AJF va stabili data acestei acțiuni, vom proceda conform prevederilor cuprinse în Statutul AJF, cât și a hotărârilor luate de către Adunarea Generală și Comitetul Executiv al AJF, referitor la acest aspect la care vă referiți. Astfel, orice persoană interesată va avea posibilitatea de a fi informată la timpul potrivit. Totuși, vă reamintim că dumneavoastră ați avut intenția de a candida și la alegerile anterioare, condițiile nu au fost schimbate”.

Comunicatul livrat de conducerea Biroului de Urgență n-avea însă cum să-l mulțumească pe Ciprian Anton. „Răspunsul pe care l-am primit este total pe lângă subiect, reprezintă o rușine și o lipsă de respect la adresa unui membru afiliat, fiind asumat prin semnătură de vicepreședintele Vasile Bejenar. În fond n-am cerut mare lucru, o simplă informație, însă modul în care am fost tratat denotă rea-voință din partea conducerii AJF. În sprijinul acestei afirmații vă dezvălui faptul că răspunsul pe care l-am așteptat în zadar vreme de 30 de zile din partea AJF l-am primit pe loc, într-un răstimp de doar zece minute, de la Federația Română de Fotbal, semnat și parafat de Viorel Duru, șeful Compartimentului Juridic, Licențe și Afilieri”, a declarat actualul conducător al grupării Sporting Suceava.

Anton a mai precizat că în cazul în care șicanele din partea președintelui Aurel Daicu vor continua, se va adresa conducerii Federației Române de Fotbal, rezervându-și chiar dreptul de semnala organelor abilitate eventualele încălcări ale legii.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:05 Ligi județene
Pe aceeași temă