Scandal la Chindia după înfrângerea de la Botoșani!

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 23:41 Campionat
Scandal la Chindia** după înfrângerea de la Botoșani!

Chindia a pierdut în Moldova, 0-1, și a ajuns la un pas mic de tot de locurile care duc în Liga a III-a. Evoluția penibilă de la Botoșani – echipa nu a tras niciun șut pe poartă – a fost completată de incidente pe drumul de întoarcere către Târgoviște.

„E un grup care stă în spatele autocarului și se ține de glume și caterincă. Bușu, Cherchez, Șerban, Văduva, Petrea sunt acolo și fac atmosferă indiferent de rezultat. Așa s-a întâmplat și după bătaia de la Botoșani. Am jucat prost, iar înainte să coboare, Bârdeș ne-a certat. Ne-a spus că ar trebui să ne fie rușine, am ajuns la retrogradare. Cineva din spate i-a răspuns, iar alții au început să râdă în hohote”, povestesc, sub protecția anonimatului, martorii scenei.

Fost component al generației cu care Târgoviștea a obținut ultima promovare în Liga I, Sică Bârdeș – acum colaboratorul lui Eusebiu Tudor – a izbucnit, adresându-le cuvinte nu tocmai ortodoxe . „Pe copilul meu l-a înjurat de mamă. Nu mă așteptam la așa ceva și nu cred că e normal. Nu Cristi a fost capul răutăților. A venit acasă plângând”, declară Marian Cherchez, tatăl jucătorului de la Chindia.

Adevărul ar fi undeva la mijloc, balanța înclinând către banca roș-albaștrilor: „Cherchez a zis, la plecarea spre Botoșani, că luăm șapte goluri. N-a avea nicio treabă cu meciul”, continuă chiar colegii mijlocașului.

Cherchez sr.: „N-o lăsăm așa!”

Tatăl jucătorului i-a contactat telefonic pe antrenorii și jucătorii Chindiei. „Tudor mi-a spus că nu știe nimic, că a coborât la Ploiești. Bârdeș m-a înjurat și pe mine, iar Trifan (n.r președintele Chindiei) m-a chemat luni la 11, la stadion. Vom vedea ce va fi, dar nu vreau să las lucrurile așa”, a declarat, pentru liga2.ro, tatăl jucătorului.

În toată ecuația apar și alte amănunte interesante: în vara lui 2012, Cherchez și Anton au fost singurii jucători ai Chindiei care și-au depus memorii la FRF, într-un moment când clubul întâmpina mari probleme financiare. Eliminat cu Rapid Suceava, Cherchez s-a prezentat la club cu o adeverință medicală din care reieșea că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. „Ar trebui să se țină cont că băiatul ăsta câștigă 1.000 de euro pe lună, fie că joacă, fie că nu. Talent are, dar mintea îi stă la altele”, declară sursele liga2.ro.

„Am auzit și eu că ar fi fost probleme. Am rămas la Ploiești, iar incidentele s-au consumat aproape de Târgoviște. Vom analiza luni” – Eusebiu Tudor, antrenor Chindia Târgoviște

„Băiatul meu a fost înjurat în ultimul hal de antrenorul secund. Sunt de acord că n-a jucat bine, dar de ce să i se întâmple toate astea? A venit acasă cu ochii în lacrimi” – Marian Cherchez

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 23:41 Campionat
Pe aceeași temă