Chindia a trecut peste criză și a ajuns la patru puncte de lider. Viorel Moldovan își vrea jucătorii în meciul cu ACS Poli ca în a doua repriză cu Ripensia

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 14:24 Campionat
Chindia a trecut peste criză și a ajuns la patru puncte de lider.** Viorel Moldovan își vrea jucătorii în meciul cu ACS Poli ca în a doua repriză cu Ripensia

Cu trei victorii în ultimele trei jocuri din campionat, 5-1 cu SSC Farul, 1-0 cu Brăila și 4-2 cu Ripensia, Chindia s-a apropiat la patru și respectiv un punct de locurile care asigură promovarea directă în Liga 1. Sportul Snagov (24p) și Academica Clinceni (21p) sunt surprizele primei părți a campionatului, podiumul fiind completat de FC Argeș (21p), echipă fără drept de promovare, însă care își pune speranțele în schimbări de ultim moment în clasament pentru a puta ajunge în Liga 1.

Pentru Chindia urmează un joc aparent mai lejer, cu una dintre codașele clasamentului, ACS Poli Timișoara (miercuri, ora 15:00, netelevizat, runda a 11-a, intermediară). Bănățenii au strâns doar cinci puncte în zece runde.

„Ne-am apropiat de primele clasate. Trebuie să continuă să avem atitudinea din a doua repriză a meciului cu Ripensia, pentru că, în anumite momente ale primei părți, nu mi-a plăcut anumite aspecte. La noi ține totul de atitudine, concentrare, deoarece calitate există. Uneori tratezi adversarul un pic cu superioritate și te expui”, a spus antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan.

Delegația Chindiei, din care va lipsi căpitanul Cristian Cherchez, suspendat, va face deplasarea la Timișoara cu avionul, în această seară. „A fost destul de iritat și nervos în debutul jocului și, din păcate, a luat cartonaș roșu. Nu mi-am dat seama dacă a fost de roșu, nici nu am văzut acțiunea, dacă se impunea sau nu cartonașul roșu. Până la urmă este o pierdere pentru noi în perspectiva jocului de la Timișoara, un meci foarte greu”, a comentat Moldovan eliminarea lui Cherchez din meciul cu Ripensia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă